bli smal på 4 veckor bekännelser av en mycket kurvig tjej

bra sätt att gå ner i vikt bekännelser av en mycket kurvig tjej

Låter det enkelt? Jag antar att det kan. Men för mig är det en ständig, ständigt utvecklande process som informeras så mycket av tiden som genom erfarenhet. Och det finns så många fasetter till en s

Hej jag heter Elizabeth. Jag är 27 år gammal, blandat grekiskt och västeuropeiskt arv, och jag är född och uppvuxen i sydöstra Michigan. Jag är nästan 5 meter lång exakt, och jag väger någonstans nära en buckta åttio. Detta gör mig beroende på klädesklippet någonstans mellan en storlek 12 och en storlek 14. Men jag kan ofta komma undan med mindre toppar och klänningar, eftersom det är min badonkadonk och lår som har bredaste kaj. Byxor är ett helt annat universum. När jag försöker på byxor, är min bästa vän och jag (som är både härliga kurviga tjejer med några mycket liknande kroppsproblem) problemlös när vi hittar byxor som är tillräckligt stora för att passa på låren och stövlarna, eftersom de nästan alltid är så lösa på midjan slutar att rörmokaren s rumpa syndrom är nästan oundviklig.

Jag är trött på alla de kritiker som säger att du måste äta mat med låg fetthalt för att gå ner i vikt, eller att om du äter fullmatad äkta mat har du inget hopp om att inte bli en okontrollerbar blob. går långt tillbaka, och det handlar om att lära sig mycket om saker; hur strävan efter den allsmäktiga dollarn bemyndigade företag i detta land att trumma näringsvärdet av våra livsmedel i namnet ‘framsteg’, jordbruksrevolutioner, genetiskt modifierade organismer och genetiskt modifierade organismer (GMO) livsmedel ‘tillgängliga för oss i detta land till lägsta priser och när som helst vi vill ha dem, bara för att nämna några. Det betyder också att vi måste undersöka den andra sidan av matens historia i detta land finns överlevande från denna gluttonous industriella vrak, och om du har lyssnat på senare tid har du hört talas om fler och fler av dessa flyktingar i företagets livsmedelssystem. Viskningar från bondens marknader och konstnärliga livsmedelsproducenter har vuxit till fullblåste hollers av jubel som Lokal och hållbar jordbruksrörelse fortsätter att få allt mer fart, från gräsrotsnivå upp till skotten.

Så, de ‘matar’ som jag vann äter är många, men jag har verkligen inte avvänt mig helt bort från alla massproducerade livsmedel, men jag ser det väldigt nära och försöker lära mig mer om det varje dag. Vi är geografiskt och ekologiskt beläget i en riklig plats och situation för att producera våra egna hälsosamma, färdiga livsmedel. Det är sagt, med begränsningarna i en verklig budget,
bli smal på 4 veckor bekännelser av en mycket kurvig tjej
både med tid och pengar, är det inte alltid lätt att mata oss på ett fördelaktigt sätt.

Personligen har jag också några tydliga problem som jag tror är direkt relaterade till min ätbara ingång och kan eventuellt lösas eller läggas väsentligt i skyman genom att jag gör ett bättre jobb för att reglera vad som går in i mitt system. Min strävan i denna serie är att hitta vad som fungerar för mig och de problem som jag har, men det kommer alla att bli rättegång och det som fungerar för mig, vinner antagligen inte för alla. Det handlar dock om att dokumentera resan.

Några av de problem som jag har haft är: sura reflux, halsbränna, kronisk trötthet av låg kvalitet, ofullkomlig sömn, och jag verkar också ha en extrem känslighet mot koffein och en måttlig känslighet för vissa former av socker. Så för mig, kommer denna resa att vara en som förköps stubbigt: ‘Jag går inte tyst i den goda kvällen, då jag bara har ätit kokt brunt ris för huvuddelen av mitt liv för att jag inte ville göra jobbet!’ Jag kommer att hitta något sätt att överbrygga denna klyfta och äta god mat, för jag älskar mat, det måste bara vara ett smartare sätt att göra det.

Så vad är nästa steg? Byggandet av en stark grund är som alltid nyckeln till framgångsrik struktur. Som sådan är mina nästa steg dessa (och de kommer alla att undersökas i sina egna inlägg):

1. Få organiserad. Det är inget värre (att försöka gå ner i vikt) än att öppna ditt kylskåp eller dina skåp och känna att du inte kan äta något av dess innehåll. Det är dags att hävda mitt eget skåp och bli exkluderat när jag planerar vad jag äter.

2. Flytta dig. Jag har alla slags kreativa idéer om hur man tränar på ett sätt som håller mitt intresse och min motivation. Från magen till långa promenader i skogen ska jag utforska det, lära mig det, leva det, älska det.

3. få ätit Helgerna kommer, så det är verkligen ingen tid som nutiden att börja äta bättre, eller hur? Det är ingen tid som när du omges av utsökt mat för att verkligen njuta av det, och att ta dig tid att njuta av det Mitt mål är att det här semesterperioden inte ska skölja omedelbart allt jag ser på bordet på min tallrik och i min mun, och det går till den tid jag får spendera med min familj. Tala med dina bordsmän, det är ‘ ll hjälpa till med din matsmältning,
bli smal på 4 veckor bekännelser av en mycket kurvig tjej
och det kommer att låta din kropp komma ikapp med din hunger så att du kan känna dig trött utan att äta hela kalkon.