vill gå ner i vikt Boulderstudenter vill utforma en cykel för överviktiga människor

jag vill gå ner i vikt Boulderstudenter vill utforma en cykel för överviktiga människor

Den tyngdförlustresan inspirerade Foster, 34, att gå tillbaka till skolan och arbeta för att tjäna en kandidatexamen vid University of Colorado. Han informerade också om sina forskningsintressen.

Foster och ett team av doktorander utformar en cykel för överviktiga personer som försöker gå ner i vikt. Hans grupp, som övervakas av forskaren Rodger Kram, lyfter pengar för att bygga den cykel som de har utformat, vilket inkluderar ett anpassat bromssystem, en vadderad sadel och en böjd ram.

Cykeln är inriktad på människor som väger mellan 300 och 450 pund och kan söka kirurgiska behandlingar för viktminskning. Att cykla är sannolikt det mest bekväma sättet för dem att börja träna efter ett förfarande som en gastrisk bypass, sade Foster.

Forskarna träffades med en grupp överviktiga personer på Poudre Valley Hospital, och många av dem sa att de ville kunna spendera tid utomhus med sina barn.

Foster s grupp testade standardbromsar och fann att en person som väger 450 pund skulle behöva 43 fot för att komma till ett fullständigt stopp om de reser i ungefär 15 miles per timme.

‘Det är ingenstans tillräckligt säker för att någon ska sluta,’ sade Foster. ‘Bromsavstånd är definitivt den största oro som vi har, för om du cyklar och någon skär framför dig. en person som väger 150 pund måste kunna stanna på sin cykel inom 15 fot reser med samma hastighet.

En annan faktor är komfort. När Foster försökte gå ner i vikt köpte han en cykel och tyckte att den var helt obekväma.

‘Sadelpositionen, som måste luta sig på mina handleder,
vill gå ner i vikt Boulderstudenter vill utforma en cykel för överviktiga människor
saker som så,’ sa han. ‘Några av de biologiska mekaniska påfrestningar som finns på obese ryttare är inte riktiga kompatibla med typen av cyklar som finns där ute idag.’

Cykeln kommer också att ha en starkare ram och ett ojämnt utväxlingsförhållande som gör att obese ryttare lättare kan resa uppåt.

Kram, som driver Locomotion Lab på CU, sa att han och en doktorand var ‘störda’ när de kvantifierade de biomekaniska krafter som uppstår hos överviktiga människor ‘knän, anklar och höfter när de går snabbt, vilket ofta är träningstypen läkarna rekommenderar för nybörjare.

‘Jag tror inte att det är ett gott recept för överviktiga människor,’ sa han. ‘Om någon blir skadad kan de kanske inte träna alls och få ännu större vikt.’ De gemensamma krafterna under cykling är långt lägre än att gå, och ändå får du en bra aerob träning. ‘Font ResizeReturn to Top

Trojaner omfamnade underdog roll hela säsongen, inklusive i titel match matchup

DENVER Den här är för Jeff!

Leds av samma känslor på hans muffhuvudtränare de senaste 24 säsongerna, har Longmont High boys basketprogram varit så nära, så många gånger för att uppnå det ultimata målet för ett statsmästerskap. Hela berättelsen
vill gå ner i vikt Boulderstudenter vill utforma en cykel för överviktiga människor