träningsprogram viktminskning Borgmästare går på tv för att prata om dietplan

gå ner i vikt på en månad Borgmästare går på tv för att prata om dietplan

Oklahoma City borgmästare Mick Cornett delade sin vision för ett hälsosammare samhälle och sin egen viktminskning framgång med en nationell publik torsdag morgon.

‘Mayor Mick’, som De Generes kallade honom, utmanade Oklahoma Citys invånare den 31 december för att förlora en kombinerad 1 miljon pund.

Han utfärde utmaningen som svar på listor som har rankat Oklahoma City som en av de fattigaste städerna i landet.

‘Vi’ finns också på många positiva listor: bästa ställen att starta ett företag, bästa ställen att få jobb, bästa centrum. Men det faktum att vi var på dessa (övervikt) listor. verkligen upprörd oss, och så vi bestämde oss för att vi var tvungna att göra något åt ​​det, ‘sa Cornett på showen.

‘Och jag bestämde dig, om du bara kom och säger’ Ät mer frukt och grönsaker ‘, kommer det inte att vara mycket av ett initiativ. Dessa typer av meddelanden finns hela tiden hela tiden. Så vi bestämde oss för att vi bara måste bli allvarliga, låt folk veta att vi är seriösa och sade: ‘Den här staden går på en diet.’ ‘

Få hjälp online

Han uppmuntrade alla som trodde att webbplatsen skulle hjälpa dem att besöka den.

Från torsdagskvällen hade deltagarna förlorat 9.622 pund. Cornett delade också planer på att lägga 300 miles av trottoarer i staden och bygga 47 nya gymnasier i Oklahoma City grundskolor.

‘Vår stad har vridit sig runt bilen, och vi måste vara mer fotgängarevänliga.’ Vi försöker förändra den kultur som vi har i Oklahoma City, och egentligen i alla västliga städer som är likadana konstruerade ‘, sa han.

Att vara ett bättre exempel

DeGeneres frågade Cornett om sina egna viktminskningsinsatser och visade före och efter foton. Borgmästaren sa att han har förlorat 38 pund sedan han startade sin egen träningsplan.

‘Alla vill alltid mata borgmästaren, och det är ett av mina problem,’ sa han.

‘Överallt går jag, människor erbjuder mig mat, och jag vann över fem pund om året som borgmästare. Och än en dag sa jag:’ Du vet det handlar om vad du äter. Jag måste äta mindre och Jag måste titta på vad jag äter. Och om jag kommer att prata om fetma måste jag bli ett bättre exempel. ”

DeGeneres föranledde oroliga skratt från studiohögskolan genom att låtsas vara Cornett och gjorde ett tal om fetma medan han gnissade ett kalkonben.

Innan segmentet med Cornett tog DeGeneres skratt när hon skämtade: ‘Skulle det inte vara kul om han bara frågade dem (överviktiga invånare) att flytta? Det är inte sättet att ta itu med det. ‘

Ellen DeGeneres dag förklarade

När den komiska värden retade Cornett om att eventuellt namnge en av stadens nya trottoarer ‘Ellen Lane’ efter henne, sa borgmästaren att han inte kunde göra det. Men han erbjöd henne ett tröstpris och läste en proklamation som deklarerade den 26 januari, De Generes ’50-årsdag, Ellen DeGeneres Day i Oklahoma City.

‘Eftersom jag gillar det,
träningsprogram viktminskning Borgmästare går på tv för att prata om dietplan
lyssnar, är jag glad och om jag kan, kommer jag vara där på min födelsedag på min dag. Men jag vet inte om jag kan. Förmodligen måste jobba, ‘sa hon efter att ha tagit en båge, blåste kyssar på kameran och tackade Oklahoma City.

Proklamationen krediterade De Generes ” hälsosam livsstil och dans ‘med att hjälpa henne att nå milstolpefödelsedagen. TV-personligheten är berömd för dans på hennes show, men varken hon eller Cornett dansade på torsdagens episod. Sjuk med en förkylning, hade DeGeneres hennes pyjamas och bad ett par i publiken att dansa istället.

Hon försökte också en gång till övertyga Cornett för att namnge en stadspass för henne.

‘Allt jag säger är att det är om det är Ellen Lane eller Ellen Drive eller Ellen Street, jag satsar många människor skulle gå ner det, göra det snällt och uppåt och alla de grejerna’, sa hon sa.

‘Jag ska se vad jag kan göra,’ svarade Cornett med ett skratt.

Borgmästaren var inte den enda oklahoman som pratade om viktminskning torsdag på DeGeneres ‘showen. Neill och Amanda Harmer i Bethany, de senaste castofferna från reality showen ‘The Biggest Loser Couples’, uppträdde på segmentet efter Cornett s.

Neill Harmer, en webbutvecklare för tredje gradskommunikation i Oklahoma City, sa att han har förlorat 55 pund sedan han gick på showen, däribland 30 sedan de återvände hem. Amanda Harmer, en barns konstinstruktör vid Oklahoma City Museum of Art, har förlorat 45 pund, inklusive 26 sedan han lämnade showen.

‘Jag tror att det är så extremt, och vi har inte stöd av vår familj. Jag tror att vi kunde komma in i en rutin i vår normala miljö. Jag menar att vi tränar två till tre timmar om dagen fortfarande. Vi jobbar tillsammans mycket,
träningsprogram viktminskning Borgmästare går på tv för att prata om dietplan
‘sa hon.

Oklahoma City borgmästare Mick Cornett på torsdagen sitter med taleshow värd Ellen DeGeneres för sin första nationella TV-intervju sedan utmanar staden för att förlora 1 miljon pund. Associerad press