träning gå ner i vikt Border Watch

gå ner i vikt med 5 2 dieten Border Watch

Förlusten kommer på baksidan av en dålig skjutinsats som såg pionjärerna inte kan ta kontroll över spelet när det behövs och ser laget gå tillbaka till andra på sydkonferensstigen bakom nordvästra Tasmanien med en smal procentuell marginal med båda sidorna ha en 12 3 vinst förlust rekord. Spelet började med pionjärerna som var starka och drabbade första blodet genom en tvåpunkts korg från Ben Allen, som följde upp snart efter med ytterligare två för att ge besökarna en sex poängs lead tidigt. Ett framgångsrikt frikast från Brad Hill förlängde ledningen till sju men hemmalaget hittade snart ett svar genom en Benjamin Louis tre för att stänga gapet. Ett par frikastar till Chuck Long stängde gapet ytterligare och Frankston var tillbaka till en korg. Ledningen förändrades till hemmalagets fördel men pionjärerna slog snabbt tillbaka och höll en trepunktsbuffert vid första pausen. Under andra terminen återvände Blues ledningen bara två minuter in i en Lång tre och höll iväg för resten av kvartalet. Brandon Polk hade en inverkan runt bandet, drog ner rebounds och erbjuder hjälp till sina lagkamrater, men en Tom Daly två stängde gapet tillbaka till en ensam punkt halvvägs genom termen. Frankston svarade igen och tog fem Point lead innan Hill dränerade en tre pekare i avslutningsstegen för att ta pionjärerna till den långa pausen med ett tvåpunktsunderskott. Den tredje termen såg mycket av detsamma med hemmalaget som kunde överlista besökarna med sex poäng, men ingen lag kunde göra en avgörande paus. Frankston hoppade ut till en sju-punkts ledning halvvägs genom termen men pionjärerna svarade snart med en tvåpunktskorg till Allen. Men Blues skulle inte gå och fortsatte att applicera tryck runt c ourt. Med mindre än två minuter kvar i kvartalet hade Frankston öppnat en åttapunkts buffert och tog det som ledde till sista pausen. I vår tävling om du inte spelar bra du förlorar det är så enkelt som att Richard Hill når dubbla siffror. Men det var Polks närvaro runt styrelserna som orsakade pionjärerna de flesta huvudvärk när han drog ner en stor 14 returer 13 vid golvets defensiva ände. Men coach Richard Hill sa att hans lag gav Polk gott om möjligheter att rebound, med en skytteprocent på bara 35 pc. ‘Vi sköt inte mycket bra alls,’ sa han. ‘Den skarpa staten är 35 pc från fältet den enda gången du kommer att vinna en skytte så är det om du spelar ett dåligt lag.’ Hill sa medan Pionjärerna ledde till Frankston och letade efter vinsten, men hans spelare förväntade sig en hård tävling. Han sa att han var nöjd med insatsen vid det defensiva slutet av golvet, men uppenbarligen besviken över de offensiva resultaten. DISPONERADE: Pionerens tränare Richard Hill sa en nedslående offensiv ansträngning kostar hans lag en förlust i händerna på Frankston och Sunday. Han kommer att leta efter en större ansträngning när laget värd Hobart fredagskväll vid Icehouse. Pionjärerna sparkade upp omedelbart i finalstanzaen med Hill dränering en stor tre till haul i spetsen, men igen hade hemmalaget ett svar genom en Matthew Hodgson två. Matt Sutton steg upp med en tvåpunkts korg och följde upp med ett framgångsrikt frikast för att stänga gapet till fyra. Vid halvvägs av termen Blues såg ut att vara h gammal svängning, men en körning av framgångsrika frikast från Hill såg gapet nära bara en punkt. En tvåpunkts korg från Hill gav besökarna ledningen innan hemmalaget bröt det tillbaka. Därifrån höll Frankston aldrig huvudet och höll på för 74 67-segern. Hill och Allen toppade poängskivorna för matchen med 21 poäng en bit, Allen lägger till 10 returer för en dubbel dubbel. Daly var den enda andra pionjären att nå dubbla siffror med 12 poäng medan importen Damian Johnson misslyckades med att störa scorerna men lyckades dra ner åtta returer. Medan Long bara bidragit 11 poäng för Blues uppnådde han också en dubbel dubbel med 10 returer åtta av dem i defensiv slutet. Mitch Chapman topp gjorde för Frankston med 20 poäng medan två andra Hodgosn (12) och Michael McInnes (13) lyckades ‘Allt vi försökte göra defensivt uppnådde vi, men de senaste tre kvartalen kunde vi inte lägga bollen i hålet’ Han sa. ‘Min känsla är att vi kom tillbaka från att ha en vecka och var lite av spåret. ‘Alla var i ett hål från en offensiv ståndpunkt och det är precis som det går. ‘Ibland handlar basket om att sätta bollen i korgen och vi gjorde inte ett mycket bra jobb med det.’ Hill sa att han inte tog något ifrån Frankston och sa att pionjärerna helt enkelt skulle fortsätta att förbättra sig till se till att det finns en playoff-plats i slutet av säsongen när konkurrensen hämtar. ‘I vår tävling om du inte spelar bra, förlorar du det så enkelt som det, säger han.’ Varje lag i tävlingen är kapabel att slå ett annat lag på en viss natt om det laget inte spelar bra. ‘ Alla ögon kommer nu vara på Icehouse fredagskvällen som pionjärerna ser ut att studsa tillbaka från söndagens förlust när de är värd Hobart. South East Australian Basketball League Runda 11 resultat NW Tasmania 92 d Hobart 88; Dandenong 99 d Brisbane 79; Bendigo 99 d Canberra 81; Frankston 90 d Nunawading 83; NW Tasmanien 106 d Knox 80; Geelong 91 d Albury Wodonga 68; Kilsyth 68 d Sandringham 63; Frankston 74 d Mount Gambier 67; Sandringham 104 d Ballarat 91. $ 22 998 DRIVE AWAY basketball 33 MAC SUZUKI 44 Mount Gambier Road, Millicent Phone 8733 1461 LMVD 45868 Lokala basketbollar Menar har etablerat sig som en av premiership favoriterna efter att ha besegrat regeringspremiere Panthers Wizards förra onsdagskvällen i South East Coast Basketball League. Och Bulldogs håller sina chanser väl och sanna levande, nippe på stigarledare Cougars ‘klackar,
träning gå ner i vikt Border Watch
efterföljande med bara en liten andel på andra plats. Tävlingen mellan Cougars och Wizards var nära i de första minuterna men klassen Sam Stafford och Kane deWit visade sig som piggare tog kontroll. Chris Mason arbetade outtröttligt för trollkarlar och Nick Morrison sammanställde tyst en imponerande personlig tally, men de hade inget svar, saknade Brad Rathjens spelframställning och scoringskapacitet. Cougars satte upp en 12-punkts buffert och behöll sedan den senast i det sista kvartalet när trollkarlarna kom tillbaka för att stänga marginalen till åtta, med slutresultatet på Cougars, 76 68. Stafford och deWit gjorde 28 poäng för Cougars, som gjorde Chris Mason för trollkarlar, med Morrison lägga 23. Bulldogs män gav också sitt namn på en dubbel chans efter en solid seger mot pantar, som har ‘stansat över deras vikt’ under de senaste veckorna. Matt Berkefeld öppnade spelet med två tre för att ge Bulldogs en säker start och ledningen som den behöll i hela. Bulldogs ledde 11 2 innan Panthers sparkade in i redskap och stängde gapet till 21 14 vid första pausen. Statlig junior Lachlan Hunter sträckte hundarna ledde till 12 sent i första halvlek menTyson Kettle stängde marginalen till bara fyra tidigt under tredje kvartalet. Simon Berkefeld återskapar snart en dubbelsiffror för Bulldogs, men återigen slog Panthers tillbaka enstaka siffror med en minut att spela. Men Bulldogs svarade att ta en solid 88 75 seger. Simon Berkefeld gjorde ett spel högt 31 poäng för segrarna och blev väl stödd av Matt Berkefeld på 22, Dylan Bromley på 15 och Camron Jorgenson på 14. Dellon Brown, Tyson Kettle, Teagan Brown och Jason Humphries hade alla dubbla siffror för Panthers. finalerna tar form Cougars som flaggfavoriter Roos män reste till Millicent med bara fem på roster och fann att det var svårt när spelet blev en skott. Hemmalaget gjorde 98 poäng, det var högst i många år, medan Mark Bachmann och Dion Stratford ledde poängen i Roos ‘totalt 73. Cougars kvinnor tog snabbt kontroll över sitt spel mot Millicent, som saknade flera viktiga spelare. Tenille Gray fortsatte som går till spelare för Cougars för att sätta upp en 10-poängs marginal vid första pausen. Detta förlängdes till 14 på halvtid och 20 på tre kvartals-tiden som Melissa Russell visade några av hennes bästa form av säsongen. Millicent matchade Cougars i Det sista kvartalet, främst genom den konsekventa ansträngningen av statliga junior Olivia Fuller, för en poäng på 61 42. Russell gjorde ett spel hög 26 poäng och Tenille Gray 20 för Cougars, medan för Millicent Fuller slutade med 19 och Sarah Allen 12. En tre pekaren av Brianna Walters öppnade tävlingen mellan league-ledare Roos och Panthers. Roos hade dock skottet flytta för ett 18 12 första kvartal där Walters gjorde 11 poäng. Hines ledde då Roos att stänga marginalen till e på halvtid och slå fram 33 32 i öppningsminuten i andra halvleken. Roos behöll den snäva marginalen under tredje kvartalet och förlängde den till tre i början av kvartalet. Därifrån gick Panthers 17.7 för att ta spelet 57 50. Tess Carey, en storstadsaktör i Mount Gambier på sysselsättningsplatsen, spelade en nyckelroll för panterna, scoring 22 poäng, Walters slutade med 18 och state junior Brenna McKay 13 . Rachael Hines med 19, Malinda Markiewicz 16 och Ashlee Kalantarian 13 gjorde dubbla siffror för Roos. Den här veckan ser de två bästa sidorna Cougars och Bulldogs i matchen för herrarnas tävling medan Panthers värd Millicent och Panthers Wizards möter Roos. Roos reser till Millicent och formar Cougars spelar Panthers i kvinnornas tävling. VAD SOM ÄR PÅ WEST GAMBIER FOOTBALL CLUBJune Fredag ​​20: e juni 40: e års festmiddag. 2 kurser Biljetter finns i baren. Detta är en öppen inbjudan till förflutna och nuvarande West-supporters att delta. Alla fans välkomnar. $ 30pp. Var god boka tidigt till Undvik besvikelse. Lördag 21 Juni Väst mot Nord. Tillbaka till 70: e natt: 20:00 ($ 5 covercharge) Söndag den 22 juni Craig Rawlins Golf Classic. Blue Lake Golf, 9.30am registrering, 10am shotgun start. $ 35 inkluderar lunch 649168 Border Watch,
träning gå ner i vikt Border Watch
onsdag 18 juni 2014 33 640433