tips på att gå ner i vikt snabbt Boston Celtics stora man Jared Sullinger löften för att gå ner i vikt

dietmat recept Boston Celtics stora man Jared Sullinger löften för att gå ner i vikt

BOSTON Kallar en stressfraktur i hans vänstra fot ‘Guds plan’, säger Boston Celtics storman Jared Sullinger att ljusbrytaren äntligen har vridit sig för att byta kropp.

Den 22-årige sa att han inte skulle genomgå operation, men han har blivit utesluten för resten av säsongen.

Att diskutera hans inställning till återhämtning sa Sullinger, ‘Byt kroppsbyggnaden, ändra hur jag ser ut. Det är den största saken, jag tror, ​​bara ändra hur jag ser ut. Jag är trött på att titta på kameran och bara se hur jag ser och ser hur jag spelar under längre minuter. Konditionering kommer att vara en stor faktor. ‘

Inklusive en ryggoperation som slutade sin rookie säsong, kommer det att bli den andra säsongen som slutar skada Sullinger s karriär. Det tredje året pro har länge kallat shedding weight ett fokus. Han sade ett mål att förlora mer än 20 pounds sista offseason. erkänner öppet sin brist på konditionering och har alltid föreslagit att han kunde nå en annan nivå med förbättring i det området.

Till denna punkt i sin karriär har han aldrig vridit hörnet och bestämt sig för att komma in i elitformen.

‘Jag’ är alltid den typ av person som en ljusbrytare måste hända ‘, sa han.’ Jag utvecklade mina betyg genom ett misstag som jag gjorde med min far. Genom att inte göra mitt jobb satte han mig ut. Nästa sak du vet att jag var på hedersrull. Så jag har alltid varit den typen av person. Och ibland är jag lite sen med saker, men så länge det händer sker det. ‘

‘Jag fick bättre form (den här förgången säsongen)’, tillade Sullinger. ‘Det är bara där’ s en annan nivå till den. Det finns alltid en annan nivå för alla. Jag måste bara ta den till en annan nivå nu. I år kom jag tillbaka i en lite bättre form, men det var självklart inte tillräckligt bra. Nu måste jag bara komma tillbaka till gruset, malen, den vanliga, snälla bryta min kropp bara för att bygga upp den igen. Och jag tror att det är vad jag ska göra i sommar. ‘

Sullinger s kroppstyp kanske inte har orsakat sin stressfraktur, men att gå ner i vikt kan vara ett sätt att begränsa ojämnheten av återkommande. Ju mer massa någon har, desto mer pounding lägger kroppen på benen.

‘Att komma i bättre form kommer att vara den största saken bara för att saker som detta kan återfå,’ sa han. ‘Och du vill inte att den ska återfå. Måste få bättre form. ‘

‘(Skador uppstår) för alla, ärligt talat,’ fortsatte Sullinger. ‘Jag spelade en hel del minuter. Jag gjorde mycket saker. Det händer. Min kropp kunde inte hantera allt det, och nu måste jag bara ändra några av de sätt jag går på saker.’

När det gäller hans rehabilitering, sa de stora männen han och träningspersonalen försiktigt på ett ‘dag för dag’ sätt.

‘Det kommer bara att vara svårt eftersom allt jag kan göra är att cykla,’ sa Sullinger. ‘Så vi ska bara hitta sätt att få mig i bästa möjliga form.’

‘Jag har inga mål,’ sa han. ‘Mitt främsta mål är att bara få min fot så hälsosam som möjligt och bara kunna gå vidare, och förhoppningsvis vara där ute utan några fotproblem.’

Sullinger kommer att vara upp för en förlängning av kontraktet denna offseason. Om han och Celtics inte hammer ut ett avtal kommer han att bli en begränsad fri agent nästa sommar.

‘Om jag satt upp här och berättade för dig, varför jag bara spelar det jag spelar är för att det är ett kontraktsår, det är en massa lögner, säger Sullinger. ‘Jag spelar det här spelet eftersom jag älskar det. Jag spelar det för att jag vill vinna. Det är viktigast. Och pengar är verkligen inte faktorn vid denna tidpunkt. Hälsa är en faktor, och jag förstår att det här laget försöker göra slutspelet. Det är vårt mål. Det har alltid varit ett mål. Och förhoppningsvis kan vi nå det målet med eller utan mig. ‘

Sullinger sa att han hade märkt att han hade sparat energi tidigt i spel när han såg spelfilm. Tidigare Celtics framåt och nuvarande CSNNE analytiker Brian Scalabrine kontaktade faktiskt Sullinger för att diskutera frågan.

‘Det är sånt som pacing när jag tittar på de första två kvartalen,’ sa Sullinger. ‘Den andra halvan är jag alltid väldigt vaken. Så det ser ut som att jag tar mig själv. Så för att jag ska vara vad Brad (Stevens) och Danny (Ainge) och alla de vill att jag ska vara, spelar konditionering in den faktorn för att spela allt för de fyra kvartalen. ‘

Trots sina mål sa Sullinger att han inte har några planer på att anställa en personlig nutritionist och tillägger att han har gått i vikt och ändrat sin kropp före.

‘Det kommer att bli en stor nyckeltal’, sade han. ‘Kondition, vikt, allting kommer att vara nyckel. Det är inte någon av våra tränares fel, det är inte någon av våra tränare’ fel. Du måste bara skylla på mig för den här. Bara nästa år måste jag komma tillbaka starkare. ‘
tips på att gå ner i vikt snabbt Boston Celtics stora man Jared Sullinger löften för att gå ner i vikt