tips gå ner i vikt Boxning och kampsport för fitness och viktminskning

ner i vikt blogg Boxning och kampsport för fitness och viktminskning

Sensei / Sifu / Master of Martial Arts Många människor tror att boxning och kampsport tävlingar som MMA är sport för brutala individer som bara vill pummel varandra för pengar. Många tror att de inte har färdigheter att utöva en sådan konst och sport. Många tycker att det bara är för experter som har många års erfarenhet och kunskap i idrotten. Fel! Boxning och träning och träning och boksning konster används nu av många fitness tränare.Jag började träna mina klienter i boxning övningar och kampsport praxis i flera år, och nu ser jag många människor gör det. Det är verkligen ett bra sätt att komma i form och faktiskt kul medan du gör det. Jag hade boxningskurser i det förflutna och har fortfarande planer på boxningskurser under de närmaste veckorna eller månaderna. I min boxningstimer börjar jag med några minuters uppvärmning. Jag går sedan över slag. Jag ska presentera den grundläggande jaben, höger kors, vänster krok, höger krok och vänster och höger uppercut slag. Jag går över kombinationen av slag som en jab, höger kors och vänster krok kombinationer som jag kallar min 3 count. En är bara en jab, två är en jab och ett högra kors, och tre är en jab, högra korset och en krok. Andra tränare Använd andra metoder och kombinationer, som alla är effektiva. Borrningarna och stansborren håller en mycket aktiv och upptagen, vilket ger dem en hel del träning. Arbetet är inte lätt och det krävs en att flytta runt, anka, väva, blockera, hugga och arbeta i buken. Det kommer att hålla dig i rörelse. Kampsport är mer komplicerat med vissa slag, försvar, sparkar, armbågar och knän. Det bränner faktiskt mer kalorier på grund av de ständiga rörelserna och mer kroppsdelar och muskler. Boksning är nu ett av de mest populära fitnessreglerna där ute tillsammans med kampsport. De hjälper dig att gå ner i vikt, tona upp din kropp och skapa en mager kropp. Om du tittar på kropparna hos några av filmstjärnorna som Hilary Swank i ‘Million Dollar Baby’ och Mark Wahlberg i ‘The Fighter’, Sylvester Stallone i Rocky, Apollo Creed, Bruce Lee, Chuck Norris, Jason Statham,
tips gå ner i vikt Boxning och kampsport för fitness och viktminskning
Jean Claude Van Damme och andra kampsportartister ser du att de skörde fördelarna med boxning och kampsport med passande kroppar. Det här kan vara sporten för dig. Många av mina nybörjare bokar klienter vill öka sina färdigheter i boxning och vissa vill faktiskt konkurrera. Boxning slår inte bara en stansväska. Det är mer av en social sport. I mina personliga träningspassar innehåller jag mittborrningar i boxningsfält, tunga punchborrar, lätta säkra sparringar, smidighetsstegar och andra typer av plyometriska, hastighets- och smidighetsborrar. Alla dessa övningar hjälper till att bränna fett vilket är bra för hjärt och uthållighet, vilket hjälper dig att gå ner i vikt och hålla dig i form. Samma sak gäller mina kampsportklasser. I mina mittmassor har jag mina elever och kunder följer mig runt som de försöker slå de vantar som är monterade på mina händer. Jag lär dem alla övningarna som innehåller kombinationer av slag. Om du har tittat på att träna eller titta på ‘Rocky’ -filmer, så är jag säker på att du har sett den förut. Det är en bra borr som innebär att du flyttar hela kroppen i repetitiva rörelser. Det fungerar överkroppen, underkroppen och kärnan område och uthållighet och uthållighet. I mina boxningstider och träningspassar ser jag till att mina studenter bär skyddande omslag på händerna och handleden för att skydda dem från skador. Jag har också mina elever bära bokshandskar för säkerhet också. De känner sig faktiskt som riktiga boxare.Den roliga som är involverad i att träna boxning är nästan oöverträffad. Sparringen med andra studenter är också kul eftersom du får låtsas som om du kämpar med en motståndare. Självklart har jag bara eleverna går omkring 25-50 procent av sin styrka för att förhindra skador beroende på deras nivå. Jag har från nybörjare för att avancera i mina klasser. Det samma är så med min kampsport och självförsvarskurser. Om inte mina klasser finns det många gym som erbjuder boxningstimer. klasser du kommer att skörda många fitness fördelar. En av dem, brinner kroppsfett och förlorar vikt. Andra fördelar är att bli av med ‘farmorarmarna’, där ryggarmarna sitter, toning överkroppen, toning och förlorar vikt runt skinkorna och quadriceps muskler i benen, toning av benstrålningens ben och att bli av med den så kallade ‘kockostslår’ och blir mer samordnade i processen. Det kommer också att lära dig hur man försvarar sig själv för försvar. När du letar efter en klass i ditt område väder i boxning, självförsvar och kampsport, se till att instruktören är certifierad och erfaren i området för att förhindra rättsliga åtgärder. De måste ha någon typ av certifikat, licens eller kampsport grad och bälte. Många martial artister lär blandade kampsport tillsammans med boxning. Slutligen, kolla med din läkare för att se om en ansträngande fitnessaktivitet i boxning är rätt för dig och om du har någon typ av tillstånd som kan hindra dig från att delta. Var försiktig när du väljer en klass; kom alltid ihåg att vara tålamod eftersom det tar tid att lära sig boxning och kampsport och vara skicklig på det. Du kommer att se resultat nästan omedelbart beroende på hur svårt du arbetar. Håll dig konsekvent och du kommer att skörda alla fitness och fysiska fördelar från boxning. Du kan behöva köpa några boxhandskar, omslag och andra säkerhetsdetaljer, beroende på vad klasserna ger dig. Njut av din boxning och kampsport klasser, vara motiverad, och vara lämplig för livet. Phil Johnson är personlig tränare i Madison. Han är en kampsportmästare, tre timmars världsmaktlyftande mästare och två gångers kampsportsportal. i kampsportfilosofi, och är en motivationshögtalare, boxning och kickboxing coach. Han utbildar idrottare för styrketräning,
tips gå ner i vikt Boxning och kampsport för fitness och viktminskning
lär sig självförsvar och är en pensionär polis. Han utbildar människor i alla åldrar.