rasa i vikt Booty Camp för dockor

bästa dieten för att gå ner i vikt Booty Camp för dockor

Piek har dansat sedan hon var ett barn, inklusive ballett, jazz och cheerleading. Hon har också erfarenhet av att gå och delta i kickboxing och boot camp classes.

Piek är en mamma till fyra, en före detta 911-avsändare och var en programvarutekniker, innan han lärde sig pole dance. Hon arbetade också för ett stort företag som utförde företagsledningskonsulting inom mänskliga resurser.

‘Jag jobbade till döden och kände att det tog en vägtull på mig och min hälsa’, säger hon.

Piek säger att hon bestämde sig för att försöka pole dansa i Denver eftersom hon tyckte att det skulle fylla både hennes fitness och dans intressen. Men hon medger att hon var orolig för att det skulle vara lämpligt för en mamma att göra.

‘Jag gjorde det och blev kär i det’, säger hon. ‘Det är vad du gör det. Det kan vara sexigt en dag, eller akrobatiskt, som gymnastik, eller lyrisk på spinnarna. Det beror på ditt humör och vad du går för. Jag har upptäckt att polen är mångsidig ett uttag för mycket kreativitet, och jag älskar det. ‘Efter att ha tagit sensuell dans, stol, burlesque och burlesque antenn klasser bestämde Piek att lämna företagsvärlden och har certifierats i gruppträningsinstruktion med American Fitness Association. Hon och co grundare Sasha Viers öppnade studion den 7 mars. Grand Opening var 2 april.

Vad är träningen? Booty Camp for Dolls är en klass för startlägerstil som erbjuder en full kroppsövning med intervall och styrketräning med egen kroppsvikt och dansstolpar. Denna klass är också utformad för att hjälpa träna och få styrka för att förbättra poltekniken.

Pole dans kräver mycket övre kroppsstyrka, som många kvinnor saknar, och använder också muskler som du kanske inte använder i andra träningsklasser, så många nya kunder har inte styrkan att göra även de enkla spinnen på polerna. Den här klassen hjälper nybörjare att bygga styrka och framsteg genom pole-träning snabbare, och det hjälper också avancerade studenter att gå vidare till nästa nivå.

‘Även människor som verkligen passar vanligtvis har svårt att få rätt engagemang i sina muskler’, säger Piek. ‘Vi hör det hela tiden:’ Jag kan inte göra polen. Jag har ingen övre kroppsstyrka. ‘ Jag skrattar. Det är därför du borde komma. Du kommer att vinna det och få det snabbt. ‘

Vad gör detta annorlunda? Detta är den enda pole dance studio i Boulder County. Klassen använder sig av vissa traditionella träningsövningar, som burpier, men kombinerar det med polen för många drag som du inte hittar någon annanstans. Du arbetar till exempel med hålen genom att hänga av polen och sänka och höja till sidan. Ab-arbetet är i synnerhet annorlunda och utnyttjar polen, till exempel att hålla på den och dra upp dina ben i en gädda.

Mellan kardiobrytningar och styrketräning praktiserar du också styrketräningsteknik, som klättring.

Till skillnad från många andra stärkande klasser vid pole-studior innehåller denna klass även kardiobrytningar.

‘Du behöver uthållighet för att komma igenom en hel sång,’ säger Piek.

Inspiration till klassen: Det är en standard för poeldansstudior att erbjuda en förstärkande klass. Piek bildade klassen baserat på vad hon visste deltagare skulle behöva och hennes bakgrund i gruppträning.

Vad kostar det? En engångsfall är $ 16.

Vem gör det Just nu är alla klasser bara kvinnor. Studion har dock haft intresse av män och är villig att skapa en klass eller privat lektion för killar.

Klasser är 18 och uppe.

Min klass hade ungefär sju deltagare med olika bakgrund och erfarenhetsnivåer. Piek säger att hennes klasser lockar högskolestudenter, mödrar, farmödrar, flygdansare, idrottare, kvinnor som försöker gå ner i vikt, dansare och människor som aldrig dansat i sina liv. Så ja, ganska mycket någon. Även en tidigare 911-sändare. Lördag (även om scheman kan ändras, så kolla på webbplatsen). Klassen är en timme lång.

Nivå: Piek säger att klassen kan ändras för vilken nivå som helst, från nybörjare till avancerad. Jag hittade klassen en åtta på en 10-punkts skala, och jag modifierade rörelserna till den enklaste nivån. Det var inte lätt alls.

Poledans är en av de svåraste fysiska aktiviteterna jag någonsin har försökt. Jag pratar inte om att gå en timme en gång i timmen. Den här klassen var akrobatisk och gymnastik, krävande samordning, fokus, styrka och villighet att prova något helt främmande. Och många muskler brukar jag inte använda.

Du vet att en klass är utmanande när du är glad att göra burpier, för då kan du ‘ta en paus’.

Men så hårt som jag tränade, var det också en av de roligaste klasserna jag någonsin har tagit. Jag ville inte att det skulle sluta, trots att mina muskler var fem minuter från att sluta livet. Jag lärde mig så mycket och gjorde saker som jag aldrig trodde att jag skulle försöka. Och efter att ha försökt nivå 1-pole-dans förut kan jag säga att jag absolut skulle behöva att ta denna förstärkningsklass innan jag skulle kunna göra många av de jämnaste baspolen.

Människor utan dansbakgrund eller dålig samordning kan också ta den här klassen, säger Piek.

‘Det som är så snällt om polen är det inte så mycket att se bra ut med att göra någonting snyggt, eller du kan få det att se bra ut genom att peka på tårna, säger hon. ‘Dessa små saker är tillräckligt för att öka ditt självförtroende för att försöka nästa sak.’

När det gäller den andra änden av spektratet är folk som är mycket glada över att lära sig akrobatiken och inversionerna på polen Piek säger att säkerhet kommer först. Dessa drag kräver en viss styrka, som du får om du regelbundet går i klasser, men trickarna kommer gradvis att hålla alla säkra.

‘Våra kunder är kvinnor och för det mesta är överkroppsstyrka inte där. Det är vanligtvis den svagaste delen, säger Piek.’ Det är verkligen viktigt att vi ser till att allt det där finns, inte bara det du ‘ var stark men att du behåller integriteten i rörelsen. ‘
rasa i vikt Booty Camp för dockor