normalt kaloriintag Boston Red Sox ‘har ingen avsikt att spela honom om han inte tappar’ rapporten

gå ner 1 kg i veckan Boston Red Sox ‘har ingen avsikt att spela honom om han inte tappar’ rapporten

Yahoo! Sport baseball kolumnist Jeff Passan skrev:

‘Sandoval vill bara stanna i Boston om han kan spela varje dag, och Red Sox har ingen avsikt att spela honom om han inte går ner i vikt och andra i sin nuvarande matchupplevelse.’

Den röda soxen placerades Sandoval på handikapplistan igår med en spänd vänster axel. Pratade om hans skada och situation sa han: ‘Jag skrev här i fem år, så jag är här. Så jag kommer att vara här. Jag älskar att vara här. Jag älskar mina lagkamrater, jag älskar fansen. Var ska jag gå? ‘

Den 29-årige Sandoval, som är i det andra året av ett femårigt kontrakt på 95 miljoner dollar, förlorade sitt startande tredje basjobb till Travis Shaw. Han är 0 till 6 med fyra strikeouts och en gång hittills den här säsongen. Han har också gjort ett kasta fel i sin enda start för Red Sox (4 4).

Sandoval kom i vårens träningsläger övervikt efter att han hade gått i vikt under förra säsongen. Han sa att Red Sox inte bad honom att förlora någon vikt i offseasonen. Han sa också att han inte klarade sig på en skala för att väga sig all offseason. Då sa han att han inte hade någonting att bevisa trots sin nedslående 2015-säsong.
normalt kaloriintag Boston Red Sox 'har ingen avsikt att spela honom om han inte tappar' rapporten