lchf går inte ner i vikt Bra läser på Waco-bibliotek

träningsprogram viktminskning Bra läser på Waco-bibliotek

Av Max Allan Collins

Collins är känd för sina historiska återställningar av olösta eller upptäckta brott. Han har tacklat JFK-mördandet i denna uppföljare till ‘Target Lancer.’ Det är Chicago, september 1964. En kubansk som detektiv Nathan Heller vet var inblandad i ett försök på JFKs liv i Chicago tre veckor före Dallasmordet. Den kubanska försöker springa ner Heller och hans son på en Chicago Street. till Texas efter en misslyckad självmord är kopplad till president Johnsons korrupta barn. Kändistkollektor Flo Kilgore ber honom att utforska den växande listan över döda vittnen. Med välsignelsen av Bobby Kennedy undersöker Heller och Flo den ökande våldsvågen.

Treha är en mystisk ung kvinna som har fallit genom sprickorna, som många av de äldre människor hon jobbar med på Desert Gardens Retirement Home. Men Miriam, chef för anläggningen, ser sin extraordinära gåva och oanvända potential. Treha är en whisperer av sorter, kalla dem som har glidit i demens tillbaka till ett liv av livlig, om än tillfällig, tydlighet. När Treha ‘s och Miriams historier sammanfaller med ett dokumentärteam som letar efter äldrehistorier, avslöjas Trehas gåva, och sökningen börjar för svar på hennes mysteriers mysterier. En upplyftande mänsklig berättelse om en vanlig kvinna med en extraordinär gåva. I sin senaste bok är 17 år gammal Odell högre än de flesta män och alltför redo att behandlas som en. Men ingenting kunde förbereda honom för Comanche-razzian som lämnade honom utan hem eller familj. Han älskar, Red Wing Wilson, var en gång en Comanche stulen som barn och uppvuxen bland Texans. Med ett löfte att återvända till henne, sätter han sig för hämnd. Jul kommer, men Savannah antikaffär Weezie Foley fördröjs dubbelt, både av hennes kommande bröllop till hennes långvariga kärlek, kocken Daniel Stipanek, och också av det faktum att hennes bästa vän och hushållerska BeBe Loudermilk beror på att föda en dag. BeBe vägrar fortfarande att gifta sig med henne, bli kär i Harry. disgraced Delta Force befälhavare Kolt ‘R acer ‘Raynor har förtjänat sig tillbaka till Enheten efter att ha förlorat sig under en explosiv operation på en svart plats i Pakistan. Men han är på väg att möta sin dödligaste utmaning än när en amerikansk al-Qaida-kommender organiserar ett terroristlag och samlar dödliga vapen med avsikt att skjuta ner amerikanska flygplan. Boken är fylld med kreativa och smakfulla idéer för intima middagar, gruppmöten och familjen måltider, innehåller dussintals läckra rätter (med 19 recept för Thanksgiving ensam). Andra semester behandlar inkluderar Resolution Smoothie på nyårsdagen, Whiskey BBQ Sliders och Dr Pepper Cupcakes för ‘The Big Game’ och glaserade skinka för påsk. För jul ingår hon Caramel Apple Rolls, Jul Rum Cake och ett urval av kakor Perfekt för julleveranser till familj och vänner. Med medkänsla av en ministern, hjärtat av en berättare och glädjen hos en som har sett vad Gud kan göra, ger Lucado hjälp med råd, praktiska lösningar och skriftversioner som leder till perspektiv, överlevnad och makt för att ta itu med en kris. Vi är rädda för att depressionen aldrig kommer att lyfta, skrikningen kommer aldrig sluta, smärtan kommer aldrig att gå. I groparna, omgivna av branta väggar, uppmuntrar Lucado de olyckliga att göra det genom de tuffa tiderna.

Skiftet: Hur jag äntligen förlorade vikt och upptäckte ett lyckligare liv

Av Tory Johnson

För ‘Good Morning, America’ ​​bidragsgivare Tory Johnson var vikt alltid ett problem. Trots att hon skämdes över hur hon såg, kunde Tory aldrig hitta viljan att förändras. När en nätverksdirektör varnade för henne att om hon inte skulle gå ner i vikt skulle hennes tv-karriär kunna äventyra Tory upplevt något djupt: Ett skifte. Tory skapar en plan, gör en lista över saker hon är villig att offra och lär sig realiteter av självdisciplin. Med avväpnande ärlighet delar hon sin erfarenhet av att övervinna de oundvikliga utmaningarna under vägen. I processen blir hon inte bara friskare men lyckligare ett skifte som påverkar alla aspekter av hennes liv.

LEGO Play Book

Av Daniel Lipkowitz

LEGO Play Book har alla nya sätt att uppmuntra barn att tänka, bygga och spela kreativt.

Med mer än 200 LEGO-byggnader erbjuder denna roliga guide en blandning av enkla, medelstora och komplexa modeller. LEGO Play Book kommer att lära ut byggare tips och tricks för att få ut det mesta av sina block. Alla nya modeller tillsammans med all ny fotografi ger LEGO-tegelstenar till liv. Det finns ’10 minuters byggnader’ för snabba spelsessioner, en ‘cool brick’ -funktion med idéer för att använda nyckel-LEGO-tegelstenar och en ‘handfull tegelsten’ -avdelning som undersöker vad som kan göras med en begränsad samling av LEGO-tegelstenar.
lchf går inte ner i vikt Bra läser på Waco-bibliotek