kalorier viktnedgång Borgmästare delar dietplan med nation

gå ner i vikt på en vecka Borgmästare delar dietplan med nation

Oklahoma City borgmästare Mick Cornett delade sin plan att förbättra hälsan hos stadsborna med en nationell publik i morse.

Borgmästaren den 31 december utmanade Oklahoma City invånare att förlora en kombinerad 1 miljon pund. Utmaningen är som svar på listor som har rankat Oklahoma City som en av de fetaste städerna i landet.

Cornett påpekade att Oklahoma huvudstaden högt ställer sig för några av dess positiva aspekter, till exempel för dess centrum. Utmaningen tillsammans med ansträngningarna att bygga fler trottoar i staden för att uppmuntra att gå, är utformad för att förbättra stadens ranking så mycket som antalet överviktiga och obese invånare.

Innan segmentet skrattade DeGeneres, ‘Ville det inte vara kul om han bara frågade dem (överviktiga invånare) att flytta? Det är inte sättet att ta itu med det. ‘

När komediaren / hosten retade Cornett om att eventuellt namnge en av stadens nya trottoarer ‘Ellen Lane’ efter henne sa borgmästaren att han inte kunde göra det. Men han erbjöd henne ett tröstpris och läste en proklamation som deklarerade 26 januari, DeGeneres ’50-årsdag, Ellen DeGeneres Day i Oklahoma City.

‘Jag är glad,
kalorier viktnedgång Borgmästare delar dietplan med nation
‘ sa hon, tog en båge, blåste kyssar på kameran och tackade staden.

Värden frågade också Cornett om sin egen viktminskning, och visade före och efter bilder. ‘Borgmästare Mick’, som DeGeneres ringde honom, sa att han har förlorat 38 pund sedan han startade sin egen träningsplan.
kalorier viktnedgång Borgmästare delar dietplan med nation