hur man går ner i vikt Boston Red Sox gav inte Pablo Sandoval specifik mängd vikt att förlora

gå ner i vikt utan diet Boston Red Sox gav inte Pablo Sandoval specifik mängd vikt att förlora

‘Jag kan inte berätta om han kom på skalan eller inte, säger Red Farxs chef John Farrell.’ Jag kan säga att han besökte honom i januari, han såg ut som om han var i bättre skick. Jag kommer att säga när vi träffade varje spelare i slutet av förra säsongen, fick varje spelare en specifik plan, en träningsrutin för att gå in i offseasonen. Det var behovet av att Pablo kom tillbaka till lägret i bättre övergripande skick.

‘Jag kommer att säga, vanligtvis när du kommer tillbaka i bättre form, kommer du förmodligen att gå ner i vikt’, säger Farrell. ‘Men för att ge ett visst antal hur många pounds som skulle gå vilse gav vi det inte till Vi gav det till Hanley (Ramirez). Men vi gav också ett mycket tydligt budskap till Pablo att komma tillbaka i bättre form var en markör och ett mål för oss. ‘

‘Känn som om han är i bättre skick än han avslutade året (2015), säger Farrell.’ Vi tycker att det kommer att göra det möjligt att förbättra sitt intervall på tredje basen,
hur man går ner i vikt Boston Red Sox gav inte Pablo Sandoval specifik mängd vikt att förlora
vilket är nödvändigt. Men jag kan säga, det arbete han satte in i offseasonen och tittade på den första handen, vi känner att han är i bättre skick idag när han går in här. ‘

Farrell fick en gång tillfrågad om Sandovals anmärkning att ingen inom Red Sox-organisationen diskuterade att gå ner i vikt med honom.

Den röda soxen satte ett mål för Ramirez att förlora 15 20 pund.

‘Vi skisserade att han behövde komma tillbaka i bättre skick,’ sade Farrell. ‘Tillsammans med det du förutser där är potentialen för vikt att släppas. Men det fanns inget specifikt tal som sa: ‘Hej, vi vill att du ska komma in på denna vikt.’

‘Om det var skillnad på hur Hanley hanterades mot Pablo var det ett mer direkt sittande möte mellan Dave (Dombrowski), hans agent och Hanley som var mer specifikt för numret. Hanley kommer tillbaka till infielden, varit en mellersta infielder, en idrottsman, gick ut på fältet,
hur man går ner i vikt Boston Red Sox gav inte Pablo Sandoval specifik mängd vikt att förlora
blev större och blev större. Felt som det kan ha tagit någon av atleticismen ifrån honom. Så det fanns ett visst nummer att återvända till med Hanley. Det var inte det fall med Pablo. ‘