hur man blir smal snabbt Borste får två att placera på toppen av Rockies

gå ner i vikt frukost Borste får två att placera på toppen av Rockies

LAFAYETTE Vad som öppnades som en lovande dag för borstbettdjuparna slutade med två brottare som placerades i toppen av Rockies-turneringen på Centaurus High School på lördag.

Sju brottare levde fortfarande och letade efter att placera i turneringen för att börja den andra dagen på lördag. När matcherna kom närmare medaljrundorna tog tävlingen betydligt upp. Två brottare som kvalificerade sig för staten de senaste två säsongerna skulle studsa tillbaka från en förlust i mästerskapet fästet till medalj i fältet.

Avsluta på tredje plats var Wyatt Pfau på 160 pund. På fredagen började Pfau med en 7-0 beslutsvinst i första omgången och en vinst av hösten i den första perioden i hans andra match. Hans vinnande sätt fortsatte i kvartfinalen med en pin i 57 sekunder över Josh Betts of Rocky Ford.

Vinnaren pitted honom mot Gabriel Dinette av Lakewood, nr 1 rankad brottare på 160 pund i klass 5A av On the Mat rankings. Dinette tog Pfau tillbaka i den första perioden och fick en omkastning i den andra för att hoppa ut till en ledning på 4 0. Pfau skulle fly från bottenposition tre gånger i de sista tre minuterna av den dubbla men kunde inte göra en förlust för att så småningom förlora genom beslut 6 3.

Det skulle bli ett mycket bättre slut på konsoluppsättningen med en 8-0-beslutsvinst i semifinalerna. Mot Nathan Baca i Brighton började fredagen fredagen med ett tekniskt fall och stift under andra perioden för att nå kvartfinalen. Det var där när Nunez kämpade mot Devontae Gutierrez av Scottsbluff, Neb. Och kunde inte fly från bottenposition, så småningom förlora med majoritetsbeslut 16 5.

Nunez skulle studsa tillbaka med en vinst av hösten och ett 14 3 majoritetsbeslut vinna för att nå trösthalvfinalerna. Där skulle han förlora till hösten till Brody Lamb of Poudre för att brottas för femte plats. Det skulle sluta bli en rematch med Gutierrez från deras kvartsfinal showdown. Den här gången skulle Nunez inte tillåta Gutierrez att kontrollera matchen från topposition lika mycket men förlorade igen 7 5.

Beetdiggers skulle komma kort i tre andra divisioner för att placera som resten av laget blev gjort vid mitten av eftermiddagen på lördag.

Caleb Cox öppnade med en tredje period och ett tekniskt fall under de två första omgångarna. Tävlingen steg upp med Fabian Santillan från Grandview i kvartfinalen för att börja dag två, där han skulle förlora genom beslut 6 0. Avsedd från mästerskapets fäste, skulle Cox ta en beslutsvinst innan han slog en tuff 2 1 tiebreakerförlust i femte tröst runda för att avsluta sin körning.

Ricky Mendez och Nick Wellen gjorde varje till den femte tröstningsrundan efter att ha förlorat i första omgången för att starta turneringen. Mendez började med en förlust i första omgången genom beslut till Dylan Ranieri från Grandview men skulle gå i spår i tröstfästet med tre raka segrar innan han gick till Dakota Key of Legacy för att avsluta sin körning. För Wellen förlorade han för Aidan Funk of Legacy med majoritetsbeslut och vann sina tre tröstkonkurrenser genom hösten, majoritetsbeslut och förlorad skada.

Avsluta med en 2 2-rekord i turneringen var Chase Barnett på 182 pund. Hunter Forsythe och Jayde Queen gick varje 1 2 i turneringen och Austin Curtis, Erick Urbina, Thomas Mettlen och Isaac DeHerrera skulle gå 0 2.

Pensel kommer att brottas tre gånger i tre dagar nästa vecka när den reguljära säsongen hamnar ner.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.
hur man blir smal snabbt Borste får två att placera på toppen av Rockies