hur blir man smal snabbt Boxning för fitness och viktminskning

gå ner 5 kg snabbt Boxning för fitness och viktminskning

Många tror att boxning är en sport för brutala individer som bara vill pummla varandra för pengar. Många tycker att de inte har färdigheter att träna en sådan konst och sport. Många tycker att det bara är för experter som har många års erfarenhet och kunskap inom idrotten. Fel! Boxning och träning och träningspraxis används nu av många fitness tränare. Jag började träna mina klienter i boxning övningar och praxis i flera år, och nu ser jag många människor gör det. Det är verkligen ett bra sätt att komma i form och faktiskt kul medan du gör det. det förflutna och har fortfarande planer för boxningskurser under de närmaste veckorna eller månaderna.

I mina boxningstimer börjar jag med några minuters uppvärmning. Jag går sedan över slag. Jag ska presentera den grundläggande jaben, höger kors, vänster krok, höger krok och vänster och höger uppercut slag. Jag går över kombination av slag som en jab, höger kors och vänster krok kombinationer som jag kallar min 3 räkna. En är bara en jab, två är en jab och ett högra kors, och tre är en jab, högra korset och en krok. Andra tränare använder andra metoder och kombinationer, som alla är effektiva. Borrningarna och stansborren håller en mycket aktiv och upptagen, vilket ger dem en hel del träning. Arbetet är inte lätt och det krävs en att flytta runt, anka, väva, blockera, hugga och arbeta i buken. Det kommer att hålla dig i rörelse.

Boxning är nu ett av de mest populära fitnessreglerna där ute. Det hjälper dig att gå ner i vikt, tona upp din kropp och skapa en mager kroppsbyggnad. Om du tittar på kropparna hos några av filmstjärnorna som Hilary Swank i ‘Million Dollar Baby’ och Mark Wahlberg i ‘The Fighter’, kommer du att se att de skörde fördelarna med boxning med passande kroppar. Det här kan vara sporten för dig. Många av mina nybörjare bokar klienter vill öka sina färdigheter i boxning och vissa vill faktiskt konkurrera. Boxning slår inte bara en stansväska. Det är mer av en social sport. I mina personliga träningspassar innehåller jag mittborrningar i boxningsfält, tunga punchborrar,
hur blir man smal snabbt Boxning för fitness och viktminskning
lätta säkra sparringar, smidighetsstegar och andra typer av plyometriska, hastighets- och smidighetsborrar. Alla dessa övningar hjälper till att bränna fett vilket är bra för hjärt och uthållighet, vilket hjälper dig att gå ner i vikt och hålla dig i form.

I mina fokus mittborrar har jag mina elever och kunder följ mig runt som de försöker slå de vantar som är monterade på mina händer. Jag lär dem alla övningarna som innehåller kombinationer av slag. Om du har tittat på att träna eller titta på ‘Rocky’ -filmer, så är jag säker på att du har sett den förut. Det är en bra borr som innebär att du flyttar hela kroppen i repetitiva rörelser. Det fungerar överkroppen, underkroppen och kärnan område och uthållighet och uthållighet. I mina boxningstider och träningspassar ser jag till att mina studenter bär skyddande omslag på händerna och handleden för att skydda dem från skador. Jag har också mina elever bära bokshandskar för säkerhet också. De känner sig faktiskt som riktiga boxare.Den roliga som är involverad i att öva boxning är nästan oöverträffad. Sparringen med andra studenter är också kul eftersom du får låtsas som om du kämpar med en motståndare. Självklart har jag bara eleverna på cirka 25-50 procent av sin styrka för att förhindra skador beroende på deras nivå. Jag har från nybörjare för att avancera i mina klasser.

Om inte mina klasser, det finns många gym som erbjuder boxning klasser. I boxningsklasserna kommer du att skörda många träningsfördelar. En av dem, brinner kroppsfett och förlorar vikt. Andra fördelar är att bli av med ‘farmorarmarna’, där ryggarmarna sitter, toning överkroppen, toning och förlorar vikt runt skinkorna och quadriceps muskler i benen, toning av benstrålningens ben och att bli av med den så kallade ‘kockostslår’ och blir mer samordnade i processen. Det kommer också att lära dig hur man försvarar sig själv för försvar. När du letar efter en klass i ditt område väder i boxning, självförsvar och kampsport, se till att instruktören är certifierad och erfaren i området för att förhindra rättsliga åtgärder. De måste ha någon typ av certifikat, licens eller kampsport grad och bälte. Många martial artister lär blandade kampsport tillsammans med boxning.

Sammanfattningsvis, kolla med din läkare för att se om en ansträngande fitnessaktivitet i boxning är okej för dig om du har någon typ av tillstånd som kan hindra dig från att delta. Var försiktig när du väljer en klass; kom alltid ihåg att vara tålamod eftersom det tar tid att lära sig boxningens konst och vara skicklig på det. Du kommer att se resultat nästan omedelbart beroende på hur svårt du arbetar. Håll dig konsekvent och du kommer att skörda alla fitness och fysiska fördelar från boxning. Du kan behöva köpa några boxhandskar, omslag och andra säkerhetsdetaljer, beroende på vad klasserna ger dig. Njut av dina boxningskurser,
hur blir man smal snabbt Boxning för fitness och viktminskning
håll dig motiverad och passa för livet.

Phillip Johnson är en Madison Weekly-kolumnist och certifierad personlig tränare som arbetar på Empire Fitness på Hwy 72 i Madison. Han jobbar med kunder i alla åldrar och träningsnivå. Ring Phillip på (951) 970 7635.