hur blir man smal snabbt Botox är ‘slöseri med pengar’

lchf viktnedgång Botox är ‘slöseri med pengar’

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Dagligen Veckovis Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Recensioner Nyhetsvisningar Foton Gallerier Omslag Annonser Utveckling: Nordkorea Stormy Daniels Ruthie Ann Miles RYSSLAND GUN CONTROL

Den höga cheekboned brittiska skönheten, som fortfarande får betalt topp dollar för att utgöra modehus som Moschino och Dolce Gabbana, tar emot goda gener, hennes långa silverhår och en vilja att motstå kirurgens kniv.

‘Jag har aldrig gjort någonting i mitt ansikte,’ sa Selfe Daily Mail. ‘Inte det giftet, inte en ansiktslyftning. Jag tror att det är ett slöseri med pengar. Hur som helst, jag kunde inte ha råd med det! ‘

Hon tror inte på att spendera hundratals på fina hudprodukter heller.

‘Jag har aldrig stört mig med hudkräm eller något sådant, även om jag kanske använder lite stövlar’, med hänvisning till det populära drogisteriet.

Selfe, som blev grå i 40-talet, gav upp färgning av håret och bestämde sig för att låta det växa.

‘Mitt hår är långt nu eftersom det är billigare. Jag behöver inte göra något annat än sätta det i en toppknut eller en fransk plätera, ‘sa hon. ‘Det undviker att den gamla damen ser ut, förlänger nacken och lyfter ansiktet.’

Hon fattar sitt beslut att dike färgen för sin livslängd i modelleringsbranschen.

‘Mitt hår är min förmögenhet, det gjorde mig mer slående’, sa hon till BlackBook-tidningen 2009.

Modell Daphne Selfe vid en Procter Gamble-händelse i Kina 2010. Hon bestämmer fortfarande högsta dollar för att utgöra ledande modehus. (Moschino)

Selfe började runt 1950, modellerande baddräkter och pälsar, ofta fotograferade med en cigarett i handen, ett modernt tillbehör av tiden.

Även om hon hävdar att hon föll ur mode på 1960-talet, har hon arbetat stadigt. 1999 undertecknades hon till en stor modelleringsbyrå efter att ha blivit upptagen i Marie Claire.

Hon tror att hon inte kunde ha gjort det som modell idag.

‘Jag var för kort, bara 5 meter 7 tum, med breda axlar från alla ridning som jag gjorde som en ung tjej,’ sa hon. ‘Men ingen frågade mig någonsin att gå ner i vikt.’

Hennes tandiga siffra var i modet eftersom landet fortfarande klarade sig med efter räkning av andra världskriget. Ingen ville bli påminnad om deprivation.
hur blir man smal snabbt Botox är 'slöseri med pengar'