hjälp att gå ner i vikt Body sculpting class erbjuder fitness

gå ner i vikt snabbt och enkelt Body sculpting class erbjuder fitness

Lehner sa att hon började ta kroppsskulpteringskurser i maj 2013 och var så imponerad av klassen och resultaten som hon bestämde sig för att bli certifierad kroppsskulpturinstruktör senare samma år. Nyligen tog Lehner ytterligare ett steg framåt i programmet och började erbjuda sina egna klasser, med den första som presenterades den 4 maj på Fairlawn Kiwanis Community Center, 3486 S. Smith Road. Lehner förklarade kroppsskulptur klasser kombinerar kardiovaskulär träning med hjälp av en uppsättning 3 till 5 pund dumbbells.program är utformad för att forma och tona kroppen och bygga och skulptera muskler utan att bygga muskelstorlek eller bulk, säger Lehner. programmet stärker kärnan och förbättrar styrka och flexibilitet allt medan du bränner fett och kalorier. Dessa övningar eldar din ämnesomsättning, hjälper dig att gå ner i vikt och inches. stressade hon gör sin klass njutbar för deltagarna för att säkerställa att de kommer att fortsätta att delta i den positiva verksamheten, men också för att ha kul är viktigt. Ta med min passion för träning och roligt för övningarna, säger Lehner. du tar min klass, du kommer att få ett kardiovaskulärt och fettförbränningsträning. Jag använder musik som är optimistisk och lätt att följa, och gör träning intressant och roligt. Musiken sätter folk i stämningen att träna. tillade att deltagare på vilken lämplig nivå som helst kan anmäla sig och kan dra nytta av kroppsskulpteringskurser. Hon föreslog att införlivande viktbärande övningar är bra för de flesta fysiskt passande människor, särskilt kvinnor. Hon sa att de som tar sitt klassintervall i åldern från 30-talet till 70-talet kan införlivas i någon viktminskningsprogram, eftersom det hjälper till att behålla mager muskel samtidigt som man ökar ämnesomsättningen, säger Lehner. till skillnad från träningspass träning, är mina träningsövningar enkla att lära sig och lite påverkan på lederna. Kostnaden är $ 48 för de åtta klasserna i en session. Betalning sker vid registrering. Deltagarna kan när som helst gå med för en prorated cost.The nästa session börjar idag, 13 augusti. Lehner sa att deltagarna borde ta med en fitnessmatta, en uppsättning 3 till 5 pund hantlar, ett motstånd band, om tillgängligt och vatten. : Annonsörens egenskaper som visas i West Side Leader tillhandahålls som en tjänst till annonsören och våra läsare. De tjänar inte som en godkännande av något företag, person, produkt eller tjänst. All information som finns i dessa funktioner kommer direkt från intervjuer med företagsägare eller deras representanter och från ytterligare material som tillhandahålls av dem.
hjälp att gå ner i vikt Body sculpting class erbjuder fitness