gå ner i vikt utan träning Boston återförsäljare erbjuder gratis tillgång till fitnessklubb för kunder

lchf viktnedgång Boston återförsäljare erbjuder gratis tillgång till fitnessklubb för kunder

Boston Volvo Village gör det enklare för kunderna att hålla sig till sina nyårsbeslut.

Genom ett partnerskap med nöjesgymnastik NB Fitness Club erbjuder återförsäljaren gratis tillgång till gym till kunder som väntar på att få sina fordon betjänade. Perk är en förlängning av Boston Volvo Villages andra servicefaciliteter, såsom lånefordon och shuttles till lokala butiker.

‘Folk vill använda sin tid effektivt medan de’ väntar på att deras bil ska göras ‘, säger Ray Ciccolo, chef för Boston Volvo Village.’ Detta ger dem möjlighet att gå och prova en hälsoklubb. Om de gillar det kan de gå med. ‘

Intressen för gymnastikspikar i början av året. Statistic Brain Research Institute fann att 21 procent av människorna gör ett nytt års beslut att gå ner i vikt och förbättra sin hälsa. Ciccolo sa att återförsäljarens gymnasiepartnerskap är avsett att utnyttja denna trend.

Under programmet kan Boston Volvo Village-kunder använda NB Fitness Clubs träningsutrustning och spa, samt ta gratis yoga, cykling och dansklasser. Återförsäljaren ger kunderna ett gympass när de släpper ut sina fordon, och de kan gå eller ta en shuttle från återförsäljaren till klubben,
gå ner i vikt utan träning Boston återförsäljare erbjuder gratis tillgång till fitnessklubb för kunder
som ligger två kvarter bort.

Boston Volvo Village lanserade programmet i oktober efter att Ciccolo sa att han märkte att några kunder gick på en kör eller cykeltur efter att ha släppt sina fordon. Återförsäljaren började marknadsföra programmet efter semestern, i hopp om att dra nytta av nyårs resolutioner.

Kundernas svar ‘har varit positiva, sade Ciccolo.

‘Vi hade sagt människor om erbjudandet när de gjorde en tidpunkt,’ sa han. ‘Kunderna har varit nöjda. Kraft och Associates. Även om konsumenter uppfattar oberoende servicebutiker som tar mindre tid att utföra jobb, kan fördelarna och förtroendet hos återförsäljare ge dem ett ben upp, Kraft som finns i en studie.

Boston Volvo Village är inte den enda som dra nytta av sitt program: Återförsäljaren ger 15 procent rabatt på alla tjänster till anställda och medlemmar i NB Fitness Club. Ciccolo sa att gymmet var lika intresserad av kampanjen och i slutändan kommer affären att Hämta upprepa kunder till båda företagen.

Han sa att återförsäljaren är öppen för liknande arrangemang med andra lokala företag.

‘Vi’ är alltid öppna för idéer, säger Ciccolo. ‘Fördelar som detta bidrar till att förändra människors sinnen om återförsäljare.’

OBS KOMMENTARER: Automotive News har under de senaste månaderna övervakat en betydande ökning av antalet personliga attacker och missbruk av kommentarer på vår webbplats. Vi uppmuntrar våra läsare att uttrycka sina åsikter och argumentera för sina poäng. Vi förväntar oss oenighet. Vi förväntar oss inte att våra läsare slår på varandra. Om vi ​​ser upprepade beteenden kommer vi att förbjuda kommentaren. Hjälp oss att behålla en civil diskursnivå.
gå ner i vikt utan träning Boston återförsäljare erbjuder gratis tillgång till fitnessklubb för kunder