gå ner i vikt styrketräning Bra för vad du än är

tips att gå ner i vikt Bra för vad du än är

Den är packad med massor av de goda bakterierna vi alla behöver för hälsosamma immun- och matsmältningssystem, plus jäst, vitaminer och mineraler och kompletta proteiner. Det har sagts hjälpa till med allt från mag- och tarmproblem till kronisk trötthetssyndrom, sömnstörningar och till och med ADHD.

Din hår och hud nytta också, och för dem som letar efter ett mirakel viktminskning trick, snälla, fortsätt titta. Men börja med att inkludera kefir i din kost, eftersom regelbundna doser påskyndar din ämnesomsättning och kan hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare.

I lekman satser är kefir helt enkelt bra för vad som helst.

Jag är välsignad genom att jag inte vände mig på kefir av nödvändighet.

” Du kommer från bra lager ‘,’ som min mamma berättar för mig. Men jag bryr mig inte om att dela med mig att vissa personer som jag vet som har laktosproblem har tagit till kefir och nu använder det regelbundet utan problem. (Mer om det senare.) Det som fick min kefirspark i köket var förstås helt oavsiktligt Jag bakade och hade inte den yoghurt som jag behövde, och istället för att gå på den hemlagade kärnmjölksruten (tillsätter ättika till vanlig mjölk) valde jag kefir som jag råkade ha.

Jag har använt det ända sedan, men jag dricker sällan det själv.

Den tårta, smaksatt smak, som liknar kärnmjölk, är lite för mycket för mig, men när det läggs till citron och bananmuffins, till exempel, hjälper det att hålla dem fuktiga.

I svala gurka sallader, coleslaw och andra rätter, lägger den smakfulla smaken zip.

Och jag gillar att veta att något så bra för dig kan läggas till många saker som min familj redan äter.

Mommys är snygga så.

Bara en anteckning: Jag föredrar de fulla fettkojkens mjölkkräfta, som innehåller de flesta näringsämnena, men det finns fettfria och smakrika alternativ, varav många finns nu i de lokala livsmedelsbutikernas organiska gångar. För dem som inte är intresserade i ko mjölksorter, prova kefir gjorda av get- eller fårmjölk.

Och medan jag har hört talas om vatten kefir, har jag aldrig haft en mjölkfri produkt från kefirkornen (samma kulturer som går i mjölksorterna) och sockervatten.

Jag sticker med korna.

Kelsey Plahn, en samhällsdietist med Bon Secours Health System, gör sin egen kefir från kojölk och uppmuntrar andra att göra detsamma, särskilt om du är en fan och vill spara lite pengar.

Kefir har länge varit, sade Plahn, med ursprung i europeiska länder där de ofta använde får eller getter som mjölkkälla.

Medan det är en näringsrik fluga idag, sa hon, ‘det är ett av de få saker som är faktiskt legitima’.

Hon försäkrar dock att inte alla kefir är samma. Först, om du köper det, föreslår hon att de fyller fettvarianterna från kvalitetsmjölkkällor, eftersom fettfattiga och fettfria versioner förlorar värdefulla näringsämnen. Hon försiktighet också om att köpa smaksatta kefir, som innehåller mycket tillsatt socker.

Det tar mig tillbaka till laktosproblemet.

Enligt Plahn är det laktos (det naturliga sockret som finns i mejeriprodukter) som många laktosintoleranta människor inte kan smälta.

Kefir innehåller emellertid höga mängder jäst och goda bakterier som, när de tas in, matas på den laktosen, vilket ger nästan ingen för kroppen att smälta.

Men för alla, om din diet normalt inte innehåller probiotiska förpackade livsmedel, som yoghurt, rekommenderar Plahn att börja långsamt först med 1 eller 2 matskedar och lägga till mer.

‘Låt ditt system bli van vid det,’ sa hon, eller du kan uppleva uppsvällande eller matsmältningsfrågor.

Annars sa hon att kefirs fördelar talar för sig själva, inklusive B-vitaminer, kalcium, folat, protein och mer.

Du behöver inte berätta för mig två gånger.

På en kväll i förra veckan, då min stolta barndomsherrare kom hem med fyra utmärkelser för olika prestationer som hon uppnådde under skolåret, gjorde jag henne en speciell efterrätt: Banan Nutella muffins toppade med färska jordgubbar och vispad grädde, en snurr på den vanliga jordgubbarna .

Muffinsna, gjorda med kefir, var fuktiga och perfekt storlek men inte för söta. Nutella tillsatte lite chokladgodhet, men de ‘är lika bra vanliga, som min man föredrar, med ett stort glas kall mjölk.
gå ner i vikt styrketräning Bra för vad du än är