gå ner 5 kilo Boyd Gaming

gå ner i vikt snabbt och effektivt Boyd Gaming

Över hela bolaget har Boyd Gaming-lagmedlemmar åter avsatt sig för att träna och äta hälsosamt som en del av vår It to Win 2 viktminskningsproblem. Och resultaten talar för sig sedan januari, lagmedlemmar rikstäckande har tappat mer än 7000 pund!

Efter den första framgångsrika It to Win-utmaningen 2012, beslutade Boyd Gaming att gå förbi genom att ändra Lose It to Win från en lagbaserad tävling till en individuell tävling. Senior Vice President of Administration Bill Noonan noterade, först förlora det att vinna tävling var stor. Jag tror att den andra har blivit ännu mer framgångsrik och givit enskilda insatser. Egenskapen tilldelades första till tredje plats priser ($ 300, $ 150 och $ 50) till både manliga och kvinnliga vinnare, medan Boyd Gaming flisades till ytterligare $ 300 för de övergripande manliga och kvinnliga vinnarna. Property Health Coaches har också valt tre extra lagmedlemmar för att få ett certifikat och FitBit fitnessspårare för Most Inches Lost, Most Encouraging and Most Improved.

Ökad energi från viktminskningen och den tilldelade prispotten i år bidrog till att uppmuntra konkurrenterna till kraft genom 10 veckors utmaning. resultaten var imponerande och vi hade ett större antal lagmedlemmar kvar i tävlingen till slutet, sa Noonan.

När de slutliga siffrorna tabulerades var konkurrenterna med den högsta procentuella viktminskningen så nära att bolaget bestämde sig för att namnge Top Male and Female vinnare från både Nevada och Midwest och South. I Las Vegas resulterade resultatet i ett slips för både Top Male och Female.

I Mellanvästern och Söder namngavs Brandi Johnson från Delta Downs toppkvinnan och Mark Holcomb från Par A Dice vann Top Male. I Las Vegas knytade Corporate Office-lagmedlem Megan Guillermo med Janice Gatchalian från Kalifornien för Top Female. Det var också ett slips för Top Male, med Darren Hill från The Orleans och Shawn Gumucio från Corporate Office.

För de 849 lagmedlemmarna som genomförde 10 veckors utmaning, fortsätter att upprätthålla en hälsosammare livsstil vara en daglig triumf. Men de är inte ensamma i sin resa. De har stöd av medarbetare och deras på plats är hälsosam coach. Hälsa tränare är tillgängliga för att träffa en på en eller via telefon med individer som vill förbättra sin hälsa och välbefinnande. De är också här för att heja oss när Lose It to Win 3 kommer runt 2015!
gå ner 5 kilo Boyd Gaming