gå ner 5 kilo Body Up Nutrition är igång

gå ner i vikt styrketräning Body Up Nutrition är igång

Dennis Carroll Om du märker att vissa statliga och länsarbetare verkar lite perkier på senare tid, särskilt på eftermiddagen, kan du tacka Amanda Borrego och hennes nya Body Up Nutrition-bar.

‘Jag brukade bli trött på eftermiddagen’, sa John Lopez, 58, en statlig vatten- och mineralrättighetsagent, när han beställde en kaka och grädde smaksatt Herbalife-proteinskaka från Borrego på en sen sen morgon.

Lopez sa att eftersom han stannat vid Body Up kände han sig en bestämd energiförlust på eftermiddagen. Två av Lopezs kollegor, Eleanor Duran och Cheryl Vigil, försökte Body Up för första gången.

‘Vi är typ av hälsosnötter’, sade Vigil, som beställde en jordgubbsrämskaka.

Borrego, 23, sa att Body Up har lockat en mängd olika kunder, inklusive idrottare som vill göra stora pengar, människor som försöker gå ner i vikt och ‘äldre killar som vill kunna hålla sig vakna på jobbet’.

Hon sa att affären har byggts konsekvent, mestadels genom munspråk. ‘Mycket få människor kommer inte tillbaka.’

Hon sa också att hon hört att gymnasiet tränare har sagt att sina studentutövare har en av Borregos näringsskakningar snarare än att döda Red Bulls och andra energidrycker fyllda med socker och koffein.

Borrego noterade att ordet av baren har visat sig vara vägen till brandmän, som ‘kommer in men de måste alltid springa väldigt snabbt’.

Hon överlämnade också flera flygare till en polis som parkerade ute nyligen och hoppas att Body Up snart kan bli något av en politimatch.

Borrego, 23, är en nyligen examen från New Mexico State University i Las Cruces, och uppmanades att öppna en näringsbar i Santa Fe efter att ha frekventerat flera i Las Cruces.

‘Jag sätter min examen på jobbet’, säger Borrego om sina studier inom ekonomi och småföretag. Familjemedlemmar har hjälpt henne ut sedan hon öppnade baren för ungefär sex veckor sedan, men hon är nu ganska mycket ensam, eftersom hennes syskon har gått tillbaka till skolan efter sommarlovet.

Body Up Nutrition ligger vid 855 Cerrillos Road vid hörnet med Early Street. Det var tidigare en blomsterbutik, Flores de Santa Fe.

‘Jag älskar bara den här platsen,’ sa Borrego och noterade att det ligger inom gångavstånd från många företag och flera statliga och länskontor.

Borrego sa att byggnaden var i ganska bra form, och det behövdes inte mycket för det innan hon öppnade.

I ena änden finns Borrego bar med fem stolar och ett bord i närheten för tre. Resten är ganska öppet utrymme med flera svarta och röda soffor för dem som vill dröja över sina drycker och chatta med andra kunder, vilket ger platsen något av en klubbatmosfär. För de mer aktiva sätter Borrego ett bordtennisbord i ryggen.

‘Jag ser ständigt vänner och medarbetare här,’ sa Kristine Mihelcic Dennis, som arbetar i länets offentliga informationskontor. ‘Människor kommer överallt på deras paus’, sa hon mellan sippor på en persika och aloe vera potion.

ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade val valSanta Fe visar sig i stadens första rankade val valResultat försenade timmar i stadens första rankade val valIn suit, anklagar den tidigare anställningen filmförbundets tjänsteman för sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande faller kort med väljareLibrarians rädsla skolor vänder sidan på demFör kvinnor kommer att tjäna på stadsfullmäktige, Lindell re valdes, för att bli förenad med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos utvalda nya borgmästareMayors första jobb borde skickas stadskonsulentNyckeln till Webbers vinst : Ädla väljare
gå ner 5 kilo Body Up Nutrition är igång