gå dig smal Boulder Countys årliga träningspass

viktminskning recept Boulder Countys årliga träningspass

Det är dags för ett nytt år och en ny start. Om du är som majoriteten av amerikaner, har det förmodligen något att göra med din hälsa. Också på topp10-listan: prova något nytt, sjung en låt högst upp i dina lungor minst en gång i veckan, ta hand om din ekonomi, få tillräckligt med sömn, sätt ett uppnåeligt atletiskt mål och omfamna din personliga skönhet.

Det är därför vi har sammanställt våra toppklassplockar, baserat på klasser som presenteras som veckans träning det senaste året, för att hjälpa dig att uppnå dina resolutioner för 2012.

Om din resolution är att:

De två bästa övergripande klasserna vi försökte i år var också de två svåraste: The Grid, på Streets Fitness i Louisville och Fit Wall, med Iron Yogi. Om du är seriös om att gå ner i vikt och komma i form, är det svårt att misslyckas med den personliga uppmärksamheten och den extrema utmaningen av dessa två träningspass. Båda klasserna kan skräddarsys för nybörjare till avancerade idrottare.

Nätet (Streets Fitness, 480 W. Flyttningarna är alla funktionella och arbetar hela kroppen. Vissa klasser innehåller boksringen i mitten av rummet, men oroa dig inte: Streets Fitness är inte minst kakig och en av de mest uppmuntrande och välkomna träningscentra i Boulder County. Ännu bättre: Det här är en av de bästa puckarna för din buck, till så låg som $ 63 per månad för obegränsade klasser (beroende på paketet du anmäler dig till). Med andra ord, gör du hela klassen med dina händer och fötter på lilla vägghyllor (som bergsklättring), utan stabilisering, så din kropp är tvungen att skjuta alla muskler. Det här är en av de svåraste klasserna du kan ta men utan mer än åtta deltagare känner personlig uppmärksamhet som personlig träning (som också motiverar priset på $ 25 per klass). Övningar (i små grupper med en bas, topp och spotter, så att du i princip kan klättra på varandra men vara säker) är utformade för att bygga förtroende, lekfullhet, vänskap och c ommunication, spänner över hållningar som du normalt aldrig skulle göra i en yogaklass. Den här klassen är bäst för personer med yoga-bakgrund och mellannivå, eftersom balansen kan vara utmanande. Prova det för en avgift på 10 dollar.

Sjung en sång . Denna inomhuscykelklubb uppmuntrar deltagarna att sjunga med musiken, hålla sig i fettförbränningszonen eller en ansträngning där man kan fortsätta samtala när man tränar. Förutsättningen: Om du kan sjunga kan du prata. Och skratta. Eftersom den här klassen får dig att rulla nästan av din cykel. Prova det för en $ 15 drop, eller $ 10 med en medlem.

Spara pengar

Rip Core FX, undervisad av Lafayette brandchef Gerry Morrell, är bara $ 4,50 för en nedgång (Bob L. Klasståg i 3 D, med hjälp av en motståndskabel fäst på en stolpe, så att du arbetar med alla dina muskler funktionellt och dynamiskt, vilket ger dig mycket balans och kärna. Eftersom det använder så många muskler på en gång, bränner den tre gånger mer kalorier än vanliga ab övningar och till ett rec center pris.

Mayo Clinic rapporterar regelbunden fysisk aktivitet kan hjälpa dig att somna snabbare och fördjupa din sömn, bara inte för nära sänggåendet. på en lördag? Total Athletic CondiTioning (även vid Mountain’s Edge Fitness Center) spänner över allt (intervaller, kardio, full kroppsskulptur, atletisk träning, spring, rep, tai chi) perfekt, men helt enkelt koreograferad till utmärkt musik. Prova det för en $ 15 drop in eller $ 10 med en medlem. Detta är en ny vridning på vatten aerobics, gjort i den grunda delen av poolen efter det vanliga formatet Zumba (latin och världsdans). Vattnets motstånd gör utmaningarna utmanande medan de är lätt på dina leder och lämpliga för ensliga nybörjare, seniorer och personer med skador. Poledans är en av de svåraste träningspasserna ute och kräver mycket övre kroppsstyrka och nya muskler men det är samtidigt en av de mest lekfulla och befriande upplevelserna . Klasser är utformade för att vara bekväma och oskadliga, och de uppmuntrar dig att utforska din individualitet, kreativitet och självuttryck för både kvinnor och män (ja, det är en gemensam klass). En gångsfall är $ 20.

‘Healing’ är inte på de 10 bästa resolutionerna, men det kan vara ett viktigt komplement till att nå något annat mål. Forrest Yoga (Yoga Pod, vid den tjugo nionde Street Mall, 1750 29th St. No. Denna typ av yoga har infödda Amerikanska influenser samt betoning på djupt, stämd andning och nackeutsträckning för att frigöra stress och trauma. Perfekt för att hjälpa människor att arbeta genom fysiska skador, såväl emotionella som psykiska smärtor. Prova en klass för $ 17 och förbered dig för att förvandlas.

Font ResizeReturn to Top

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.
gå dig smal Boulder Countys årliga träningspass