allevo viktminskning Bond Mill lärare hämtar sitt eget träningspass

normalt kaloriintag Bond Mill lärare hämtar sitt eget träningspass

Ett två gånger per vecka träningsprogram på Bond Mill Elementary har lärare och anställda som sträcker, lungar och lyfter vikter mot bakgrund av studentprojekt och en kopimaskin.

Amy Wenhold, en certifierad personlig tränare och förälder till två Bond Mill-studenter, lärde sig först åtta veckors program förra våren efter att ett par lärare frågade henne om hon kunde erbjuda en klass för att hjälpa till att lindra stress och förbättra fysisk kondition. Omkring sex eller sju personer deltar vanligtvis i rutinen, säger Wenhold, en Laurel bosatt.

Wenhold sa att hon tycker om att erbjuda måndag och torsdag klasser eftersom de ger lärare en chans att fokusera på sig själv efter en hektisk dag som spenderar andra. De 22 oktober deltagarna arbetade på klassrummet och administrativa uppgifter tills det var dags för klassen att börja.

svårt ibland att få lärarna att förstå att det var dags att ta en paus, sade Wenhold som hon väntade på att alla skulle komma ut och gå med henne.

Under 30 minuters klasser deltar deltagare i styrketräning, yoga och kardiovaskulär träning, eftersom Wenhold ger instruktioner och uppmuntran. Pat Gager, en talpatolog på Bond Mill, sade att läget och bekvämligheten i klasserna hjälper henne att hålla sig i programmet. Wenhold fokuserar på en mängd olika övningar är ett annat plus,
allevo viktminskning Bond Mill lärare hämtar sitt eget träningspass
sade Gager.

som om hon har en blandning, sa Gager, en Laurel bosatt, under den 22 oktober-sessionen. maximerar verkligen den tid vi spenderar. som har arbetat i fitnessbranschen i mer än 20 år som gymschef, fitness tränare och näringskonsulent, erbjuder också en rabatterad klass på West Laurel Community Building. Wenhold sa att hon vill ge samhället ett alternativ till att gå med i en gym eller gym, en träningsinriktning som inte är någon ekonomisk förmåga eller personlig komfortzon.

försök att underlätta för människor att förstå att det egentligen inte så svårt att starta ett program, sa hon.

Wenhold klarade ett privat gym i många år men sa att landet hade en hög fetthetsgrad som fick henne att nå ut till resten av samhället. Hon pratade med andra föräldrar om att starta en gym för Bond Mill-studenter utöver klasserna för lärare och personal, men inget konkret har planerats.

Cheryl Bauckman, Principal Justin FitzGeralds sekreterare, sade att de vuxna klasserna har hjälpt henne både att lätta sin stressnivå och gå ner i vikt. Wenhold näringsråd har också uppmanat Bauckman att välja friska sallader över andra måltidsval,
allevo viktminskning Bond Mill lärare hämtar sitt eget träningspass
och hon förlorade två tum från hennes midja under vårsessionen.