träning för att gå ner i vikt Bästa proteinpulver

matschema för viktnedgång Bästa proteinpulver

Proteinpulver ger dig körningarna. Köp inte proteinpulver för mer än 10 / kg, du kommer inte att lägga på massor av muskler med den. Och det är bättre att äta riktig mat, kycklingbröst och brocolli, brunt ris, fisk, enstaka biffar.

Du kan massera av ca 120 gram protein om du tränar ordentligt. Inte de 200 400 grammänniskorna i gymmet berättar för dig, det kommer att göra din lever. Om du inte gör steroider behöver du inte ha så mycket protein, eftersom du inte syntetiserar det ordentligt. 100 150 gram räcker för mig, och jag kan få det i 2 måltider av kycklingbröst.

Jag tar i allmänhet bara proteinpulver före och rakt efter en tung träning, men det är inte nödvändigt. Och jag köper saker som Met RX jordgubbe, eller USN IGF 1. Inte köpa i butikerna heller, de är en rip off. Handla på internet för lägsta möjliga pris på USN. Båda smakar bäst.

Dessutom har vissa proteinpulver höga och låga kolhydrater. Om du tittar på att bli rippad, behöver du de låga karbämnena, och om du vill ha mer massa får du högre kalori / carb med kreatinkombinationen s

Proteinpulver ger dig körningarna. Köp inte proteinpulver för mer än 10 / kg, du kommer inte att lägga på massor av muskler med den. Och det är bättre att äta riktig mat, kycklingbröst och brocolli, brunt ris, fisk, enstaka biffar.

Du kan massera av ca 120 gram protein om du tränar ordentligt. Inte de 200 400 grammänniskorna i gymmet berättar för dig, det kommer att göra din lever i. Om du inte gör steroider behöver du inte den proteinet, eftersom du inte syntetiserar det ordentligt. 100 150 gram räcker för mig, och jag kan få det i 2 måltider av kycklingbröst.

Proteinpulver ger dig körningarna. Köp inte proteinpulver för mer än 10 / kg, du kommer inte att lägga på massor av muskler med den. Och det är bättre att äta riktig mat, kycklingbröst och brocolli, brunt ris, fisk, enstaka biffar.

Du kan massera av ca 120 gram protein om du tränar ordentligt. Inte de 200 400 grammänniskorna i gymmet berättar för dig, det kommer att göra din lever. Om du inte gör steroider behöver du inte ha så mycket protein, eftersom du inte syntetiserar det ordentligt. 100 150 gram räcker för mig, och jag kan få det i 2 måltider av kycklingbröst.

Jag tar i allmänhet bara proteinpulver före och rakt efter en tung träning, men det är inte nödvändigt. Och jag köper saker som Met RX jordgubbe, eller USN IGF 1. Inte köpa i butikerna heller,
träning för att gå ner i vikt Bästa proteinpulver
de är en rip off. Handla på internet för lägsta möjliga pris på USN. Båda smakar bäst.

Dessutom har vissa proteinpulver höga och låga kolhydrater. Om du tittar på att bli rippad, behöver du de låga karbämnena, och om du vill ha mer massa får du högre kalori / carb med kreatinkombinationen s

Jag kan inte vara störd att gå in i någon detalj, men mycket av ditt inlägg var mycket allmänna uttalanden utan hänsyn till individuella behov. Du har rätt, du behöver inte proteinpulver i sig, men de kan vara enkla sätt att möta dina proteinkrav för dagen.

Och för att ha försökt ‘bokstavligen varje proteinpulver som är känt för mänskligheten’. Tja, det uttalandet är rent nonsens är det inte.

Jag har aldrig haft ‘spåren’ från något proteinpulver, så du självklart köper en mycket lågkvalitetsblandning.

Det finns massor av andra felaktiga saker i posten, men jag kan verkligen inte arsed som det är fredagskväll. Ha det bra.

Om jag får lägga till mina två cent värda.

Efter att ha fått mina gymkvalifikationer för över 15 år sedan, och närmar mig 50, har jag gått igenom ‘bulk up’ -fasen och ‘skärningsfasen’.

För det första medan jag var powerlifting i min 20 ‘s och då när jag bestämde mig för att tävla i fysisk fysik tävling i mitt sena 20-talet och början av 30-talet.

Proteinpulver som jag tror PHIL påpekade riktigt, är egentligen tänkt att användas som ett tillägg, ramen för din kroppsbyggnad, oavsett vilket resultat du kommer efter, kommer från träning intensivt, äter vettigt och vilar på lämpligt sätt.

Pulver fungerar för vissa, för andra kan de ge körningarna, personligen har jag aldrig upplevt detta.

För närvarande består min träningsordning av en sammanslagning av tyngdbeständighet, crossfit och enstaka kardiallösningar. Så här tränar jag och hur jag tränar mina klienter, du kan inte slå den här typen av träning, det fungerar för alla med uppenbara anpassningar för personer som tillgodoser behov.

Tillsammans med detta tar jag 40g WPI / WPC Whey Protein efter träning, hjälper det? Tja, jag har energi hela dagen, mina skador är mycket minimala och det smakar gott.

Allt kollar ner om pulvret flyter din båt och hur du känner, eller känner jag misstänker att du drar nytta av att konsumera den.

Går på personlig erfarenhet och från vad jag har fått höra från killar som spelar pro rugby liga och faktiskt tävlar i bodybuilding tävlingar, liksom nutrionalists, jag är på Phil sida här.

Jag kan inte säga att jag har känt någon att ha leverproblem från protein. Jag har haft 1 2 skakningar varje dag i nästan ett år nu och har regelbundna kontroller av lever och blod och allt är bra.

Det är inte bara protein men måste slänga kolhydrater, amino, kreatin och de andra betydande bitarna och bobbarna där också.

Med hjälp av allt som jag har förvandlat till en tank, i motsats till en period i mitt liv där jag inte var på dem och jag kämpade för att få rätt antal i.

Aldrig använt proteinkraft eller någon annan form av tillägg. Din kropp lagrar inte protein så du är bokstavligen bara mycket av det borta.

Om du inte är en full-time pro body builder som är ginorm och lyfter 1/4 ton varje dag får du mer protein än du behöver från att äta bönor, nötter / frön, kyckling etc. Även som killen ovan säger vanlig grekisk yoghurt har massor av protein men jag tycker inte om det så äter det aldrig själv.

Jag tränar regelbundet och ser alltid killar som tar pre-shake protein skakningar och känner många vänner som tar proteinpulver hemma och ingen av dem är nödvändigtvis stora killar,
träning för att gå ner i vikt Bästa proteinpulver
de har muskler men inte mer än de verkligen skulle ha om de inte gjorde det drick skakningarna.