te för viktminskning Bästa sätten att gå ner i vikt under amning

gå ner i vikt snabbt piller Bästa sätten att gå ner i vikt under amning

Hemmet Artiklar Viktminskning Artiklar Bästa sätt att gå ner i vikt medan amning Säkra sätt att förlora barnvikt under amning För att återställa din pre baby figur vill du skapa en hälsosam och balanserad måltid strategi för att hjälpa dig att uppfylla dina viktminskning mål. Upptäck hälsosam måltid alternativ för din en av ett slags kostbehov som en ammande mamma.

Av allt, vänta på de första 2 månaderna efter att barnet är född för att börja fretting om din viktminskning strategi. Din kropp har varit med mycket så det behöver lite tid att återhämta sig. Du och ditt barn behöver också tid att etablera en stor mjölkförsörjning.

När du tänker på hur du går ner i vikt efter graviditeten när du ammar, tänk på att göra det i en gradvis metod. Att gå ner i vikt långsamt, i en långsammare takt, kommer att bli mycket hälsosammare och mycket säkrare för dig och ditt barn. Om du går ner i vikt med en för snabb takt riskerar du att din kroppsladdande toxiner (som vanligtvis hålls i ditt kroppsfett) i din blodflöde, som då kan komma in i ditt bröstmjölk.

Att äta en hälsosam kost är en väldigt viktig aspekt när du försöker att förlora din barnvikt. Amning kan få dig att känna dig hungrigare än normalt, så du vill se till att de livsmedel du konsumerar är friska. Håll dig till magert kött, komplexa kolhydrater (den typ av kolhydrater, såsom frukt, grönsaker och fullkornsprodukter) och konsumera mat med friska fetter i dem som nötter, avokado, oliver och solrosfrön.

Ha välbalanserade måltider och godis. Har du någonsin bara en gårdssallad till lunch och tycker att du svälter på mindre än en timme? Inklusive vissa proteiner (magert kött, kalkon, kyckling, tonfisk, keso, bönor) och / eller hälsosamt fett (lite olivolja, nötter eller avokado) kan hjälpa till att undvika begär och hjälpa dig att trivas. Exempel skulle vara: 2 ägg med en helkornig engelsk muffin; kalkon på helvete med lätt mayo, sallad, tomat och gurka; sallad med tonfisk, bönor och liten mängd olivolja dressing; hjärtlig bönsoppa; en skål havregryn med skivad banan och en handfull valnötter; Magerost med mandel och skivad frukt; kyckling eller fisk med grönsaker och en sötpotatis.

Dessa ‘bra’ kolhydrater kommer att hålla dig komplett utan att bryta din kaloribudget. Att konsumera livsmedel bidrar också till att hålla skrotmat och söta matar på bakbrännaren, där de borde vara.

Ta dig långsamt ut.

Som jag redan diskuterat brinner bröstmatande damen vanligen mellan 500 700 kalorier i daghemmet. Jag uppmuntrar starkt ammande dam att träna, men gör inte över det. Att helt enkelt träna i en halvtimme 3 4 gånger i veckan kan tona och förbättra ett mammas fysiska utseende utan att tömma sin kropp av energi. Tänk på kalorier = energi, så det är väldigt viktigt att inte ha någon galen 2 timmars träning söndag till måndag. Att träna på så sätt kommer också att göra bröstmjölkens kvalitet dålig och näringsmässigt otillräcklig för barnutvecklingen. Ta det långsamt, men kom ihåg att träna en träning nu, så när amningen slutar är det väldigt lättare att återvända på spår.

Undersökningar avslöjar att ammande mammor förlorar sin ‘babyvikt’ snabbare och snabbare än mammor som väljer formelmatning. Sjuksköterskor upplever i allmänhet att de upplever ökad längtan och törst under de första veckorna av omvårdnaden medan mjölkförsörjningen etableras. En ammande mamma har fortfarande lösa leder från hormon relaxin, som finns i hennes kropp före födseln. Spädbarn brukar som modifiering av synpunkter och rörelse att gå utomhus, många mödrar har funnit att en kolikig eller noga bebis i vissa är lättad i denna metod. När du tänker på hur du går ner i vikt efter graviditeten när du ammar, tänk på att göra det på en stabil metod. Att gå ner i vikt gradvis, i en långsammare takt, kommer att bli mycket hälsosammare och mycket säkrare för dig och för ditt barn. Att äta en hälsosam kostplan är en mycket viktig faktor när du försöker att förlora din spädbarnsvikt. Förlora vikt efter graviditet medan omvårdnad kan vara mycket lättare för vissa kvinnor helt enkelt eftersom de går ner i vikt från omvårdnad ensam; vissa har faktiskt ens förlorat allt.
te för viktminskning Bästa sätten att gå ner i vikt under amning