ner i vikt snabbt Bästa övningar att gå ner i vikt

gå ner i vikt crosstrainer Bästa övningar att gå ner i vikt

Många människor förbiser ofta vikten av att göra rätt övningar för att gå ner i vikt. Med så många amerikaner och människor runt om i världen i en livslång strävan att få sin vikt under kontroll, är det inte konstigt att livsmedelsbutikerna är fulla av dietprodukter. Men på något sätt arbetar ingen av dessa och de flesta av oss fortsätter bara att bli fetare och fetare. En av anledningarna till det är inte vad vi äter, men det faktum att få av oss faktiskt gör någonting med våra kroppar. Tidigare skulle folk gå till jobbet, gå till skolan och barn skulle faktiskt spela sport. Men nu verkar det som om vi spenderar majoriteten av vår tid (inklusive just nu!) På våra datorer eller tittar på tv.

Om du inte kan komma ihåg den sista gången du gick ut på en promenad så var det för länge. Walking är en integrerad del av något viktminskningsprogram och det är en av de enklaste övningarna att gå ner i vikt. Du behöver inte annat än ett bekvämt par skor och om du går upp och ner i blocket eller spenderar tid på löpbandet kommer det att bränna kalorier om det känns som det eller inte.

Ett sätt att du faktiskt kan använda promenader som ett sätt att bränna fett är genom att göra intervallträning. För början walker, skulle detta innebära att gå fort i en minut och sedan sakta ner för tre eller fyra. Gör denna rutin i en halvtimme och se hur du känner. Så småningom kanske du vill komma till den punkt där du joggar i en minut och går för tre. Dessa övningar för att gå ner i vikt kommer faktiskt att bränna mer kalorier än att gå ensam.

Simning övningar att gå ner i vikt är också extremt effektiva. Det betyder inte att du måste vara nästa Michael Phelps för att gå ner i vikt. Bara genom att komma i en pool och gå eller jogga på plats, kommer du att använda vattnets motstånd för att bränna kalorier. En vatten aerobics klass kan faktiskt bränna upp till 400 kalorier per timme, och ju hårdare du arbetar desto mer kalorier kommer du att bränna.

Slutligen, om du inte har kommit på din cykel på ett tag, så kan det vara dags. Oavsett om du cyklar på gymmet eller cyklar runt i närheten, är cykling en väldigt bra sätt att gå ner i vikt och faktiskt ha det roligt. Ta med familjen och ta en kort cykel till en destination tillsammans.

Naturligtvis tar det mer än övningar att gå ner i vikt och om du inte tittar på din kost, så kommer du inte att förlora någon vikt alls. Nycklarna till att gå ner i vikt är att äta en hälsosam kost, äta vid rätt tidpunkt, få gott om sömn och lära sig att införliva olika former av aktivitet i ditt dagliga liv.

Övningarna att gå ner i vikt som du väljer ska vara roliga nog att du kan göra dem regelbundet. Kom ihåg att träning faktiskt bara är ‘spel’, och att om det inte är roligt, kommer du inte troligt att hålla fast vid att göra det.
ner i vikt snabbt Bästa övningar att gå ner i vikt