ner i vikt Bästa avsikter

isbergssallad kalorier Bästa avsikter

Med nyåret vill många ofta börja med en bra anteckning genom att göra en resolution för att förbättra sina liv, ge välbehag och reflektera över de goda saker som kommer och människor runt vårt område är inte annorlunda.

Från perenner som att gå ner i vikt till mål som är mer personliga eller samhällsinriktade, sträckte uttryck spåret som människor såg fram emot det nya året 2016.

hoppas att gå ner i vikt före bröllopet, sa hon. se om jag faktiskt gör det! i form kan vara en populär upplösning som Shelby Pursley, Lewisburg, hoppas också att gå ner i vikt för sitt bröllop i november och leva en hälsosammare livsstil. Josh Wagner, av Milton, sa att han ville delta i ett gym i år.

Januari kan vara en bra tid att starta en hälsoplan för året, Ashley Geiser, hälso- och friskvårdsutbildare med Susquehanna Health, sade.

Nyårets resolutioner, folk säger att de kommer att göra det och sedan förlora sin gnista. Det handlar om att vara realistiskt och konsekvent, sade Geiser.

kanske vill förlora 30 pund under året, men börja med fem och gå därifrån. Börja träna två gånger i veckan i gymmet, sedan efter en månad, prova 3 eller 4. Börja med ett litet mål och bygg sedan på det, sa hon.

På YMCA, det brukar en tillströmning av människor redo att starta det nya året genom att få passform, sade Dave Fagerstrom, VD och chef för River Valley Regional YMCA.

har fem saker vi rekommenderar för det här året: äta hälsosamt, begå samhällstjänst, koppla ur tekniken, vara fysiskt aktiv och sätt dina extra saker till god användning, som att ge det till välgörenhet, sa han.

Henrietta Hadley, verkställande direktör för Firetree Place, sa att hon hoppas få mer avverkan i år.

hoppas på mer fred i vårt samhälle och mer kärlek mot våra barn, sa hon.

Hon sa att hon skulle älska att se samhället komma ihop i år.

hoppas vi sträcker oss till varandra. Anledningen till att jag säger det är om vi sträcker oss till varandra, vi kan börja överbrygga det gap vi har i vårt samhälle, sade Hadley.

Barbara McGary, verkställande direktör för James V. Brown Library, sa att biblioteket har arbetat med sin vision för 2016.

År 2015 tog projektet ett projekt för att skapa mer tillgänglighet för personer med särskilda behov inom barnområdet. Erfarenheten visade ett behov av att vara mer inkluderande.

var en ficka vi visste mycket lite om, och vi var tvungna att samarbeta med människor för att lära oss mer om det. För 2016,
ner i vikt Bästa avsikter
vi ser till mästare mångfald, sade McGary. vill samarbeta med olika grupper för att lära oss hur vi kan tjäna dem i vårt samhälle med speciella behov. Davie Jane Gilmour, ordförande i Pennsylvania College of Technology, sade 2016, vi ser fram emot att utvidga Penn College-erkännande i vår region och rikstäckande, som ledande inom tillämpad teknikutbildning. Lycoming College senior Darrian McClellan, som börjar sitt examenår, är en påminnelse att förbereda sig för nästa kapitel i hennes liv.

tänkte på 2016 sedan jag var nybörjare, och nu är det äntligen här. Det verkade alltid så avlägset, men nu är det en påminnelse om att min tid har kommit, sa hon.

önskar alla våra medlemmar och vänner i Lycoming och Clinton län, och bortom, ett gott och hälsosamt nytt år, säger Gary Metzger, president för Lycoming Audubon Society. bra fågelskådning! N. Lowery, verkställande direktör för Lycoming County United Way, sa att han önskar att vi alla fortsätter att leva United i 2016.

Vi hälsar det nya året, vi är mest tacksamma för de tusentals Lycoming County-individer och företag som har stött vårt viktiga samhällsuppdrag som hjälper till att förbättra livet för dem som står inför svåra tider, sa Lowery.

Om någon har en upplösning för att rensa röran, säger Anna Thompson, kommunikations- och utvecklingschef för YWCA, att donationer kan vara ett bra alternativ.

folk beslutar att organisera sina hem och sina garderober i det nya året. Att skänka oönskade kläder och föremål till någon av de icke-vinstdrivna butikerna i staden är ett bra sätt att nå målet för organisationen såväl som att leva grönare genom att inte skicka dessa objekt till en deponi och göra skillnad genom att stödja ett av våra områden dedikerade ideella organisationer som YWCA, Frälsningsarmén och amerikanska räddningsarbetare, sa Thompson.

Önskar alla ett mycket lyckligt nytt år, Jim Campbell, president för Hope Enterprises Inc., sa att han hoppas att det här året kommer att vara bra för samhället.

resolutionen är att fortsätta tillhandahålla nödvändiga tjänster som både barn och vuxna behöver regelbundet. Vi hoppas att vi genom vår hjälp kan förbättra livet för de som vi tjänar och att vi kan göra skillnad, säger Campbell.

Hoppas att hjälpa dem som behöver Tina McDowell, Habitat for Humanity, sade att vi skulle vilja att vårt större Williamsport-community fortsätter att erbjuda bättre alternativ för tryggt, prisvärt, anständigt boende för dem som behöver det, och att de som är i behov i vårt samhälle kan för att komma åt de program och tjänster som behövs. någon som vill hjälpa till att bygga en bättre gemenskap i 2016 sa McDowell att det alltid finns möjlighet att lägga in.
ner i vikt Bästa avsikter