kost för viktminskning Bästa livsrörelsen hjälper människor att gå ner i vikt

middag under 500 kcal Bästa livsrörelsen hjälper människor att gå ner i vikt

The Best Life Small Change Movement är ett gratis program som öppnas för allmänheten. Den bygger på de framgångsrika strategier som Greene har använt under sina 25 plusår som hälso- och fitnessexpert. Han kommer att erbjuda råd och uppmuntran under hela 15 veckors program och kommer även att ge deltagarna chansen att vinna en rad priser.

Best Life Health and Wellness Plan, som skapades 2007, fokuserar på att göra små och hanterbara livsstilsförändringar, för att öka dina chanser att etablera långvariga goda vanor och upprätthålla långsiktig viktkontroll.

Registrering för The Best Life Small Change Movement startar idag, och varje vecka till och med aug 15 kommer deltagarna att utmanas att möta små veckovisa mål.

Under hela sommaren skickar Greene uppmuntrande e-postmeddelanden för att motivera deltagarna. Det kommer också att finnas flera chanser att vinna priser, bland annat Blendtec Blender, Phillips Wake Up Light, Phillips Go Light Blu och flera böcker av Best Life-skaparen Greene.
kost för viktminskning Bästa livsrörelsen hjälper människor att gå ner i vikt