kalorier för att gå ner i vikt Bästa vänner förlorar nästan 300 pund tillsammans

viktminskning snabbt Bästa vänner förlorar nästan 300 pund tillsammans

(CNN) När Anne Moyer berättade för hennes bästa vän, Diane Ritchie, hon skulle gå ner i vikt för några år sedan svarade Ritchie med artigt svar för dig. Du måste låta mig veta hur det fungerar. Ritchie hade hört det här förut. Hon kunde faktiskt titta i spegeln själv och se att hennes vänhistoria om att starta och stoppa dieter med liten framgång liknade hennes egen.

Vistelsen hemma moms hade varit nära sedan möte 2006 när deras män var stationerade i marinen i Chesapeake, Virginia. Ritchie-familjen överfördes till Chicago 2009, och den ödesdigra telefonsamtalet om att gå ner i vikt ägde rum strax före julen 2010.

gör det med dig, kommer Ritchie ihåg att berätta för Moyer. kommer att börja samma dag du gör, och jag börjar börja räkna ut det här. började 6 januari 2011. Moyer vägde 336 pund och pressade in i storlek 30 pants. Ritchie var 260 pounds och hade en storlek 24.

Luta sig på varandra som långväga viktminskning skulle kvinnorna fortsätta att förlora mer än 200 pund det första året.

Deras män sa alltid att de var vackra, oavsett hur stora de var.

Båda kvinnorna älskade att äta och tänkte på motion. Innan de visste det var de överviktiga. Båda kvinnorna sa att deras vikt var ballong efter deras första graviditeter.

gillar att säga att det var en traumatisk händelse, säger Ritchie. hade mycket roligt i mina 20-talet och 30-talet och var bara uppmärksam. Innan jag visste det var jag vägen upp. berättar en liknande historia.

vunnit några, då förlorar jag några, men jag skulle inte förlora allt, och då får jag mer än jag förlorade. Det höll bara krypande upp och upp och då bestämde jag mig bara, det här är jag. Jag plus storlek. kokta hälsosamma måltider för sina barn men hyllade sig själv. Kyckling utan hud borttagen, tunga pasta, vingar och öl var alla i frekvent rotation. Moyer skulle göra två 9-13 pannor vit chokladbrödpudding vid julen en för familjen och en för sig själv.

Fysiska och känslomässiga svårigheter

Att vara överviktig tog en fysisk vägtull på både kvinnor och deras familjer.

För Moyer gick hon bara till bilen från hennes ytterdörr för att hon skulle bryta sig ut i svett. Om hon gick till ett av hennes barns sportspel såg hon från bilen eftersom fältet var för långt för att gå.

du går till Walmart Jag kunde inte göra både livsmedelsbutiken och den vanliga sidan. Jag var tvungen att välja en sida en dag och den andra sidan en annan dag eftersom jag inte kunde göra hela butiken och sedan komma tillbaka till bilen också. övervikt var också svårt emotionellt för Ritchie. Att bli redo för militära funktioner var tortyr. Hon skulle aggonera över vad man skulle ha på sig och behövde sin man hålla handen som hon grät medan man klädde sig.

Hennes lägsta punkt kom under hösten 2010 när en främling på en bensinstation tungt själv gjorde en otäck kommentar om storleken på hennes bakre ände. Månader senare stagade kommentaren fortfarande.

År 2010 utvecklade Moyer sömnapné,
kalorier för att gå ner i vikt Bästa vänner förlorar nästan 300 pund tillsammans
en sjukdom som ofta hör samman med fetma där andning på natten börjar och slutar. Hon var trött hela tiden, ofta somnade under dagen och snorkade så högt att hennes man var tvungen att sova på soffan många nätter.

tänkte, min skit, allt jag kan göra längre, och nu kan jag till och med sova, säger hon.

I stället för att gå för mer medicinska tester bestämde hon sig för att lösa problemet själv.

Det när hon ringde Ritchie. Efter att Ritchie lovat att gå ner i vikt, gick kvinnorna med på att börja i det nya året. De började göra forskning.

Moyer visste att räkna kalorier skulle fungera bäst för henne. Hon använde iPhone-appen MyFitness Pal, som beräknar hur många kalorier som ska konsumeras baserat på hur mycket vikt någon vill förlora per vecka. Det lägger till kalorier tillbaka när du tränar. Moyer tillät sig att äta frukt och bröd men skära ut läsk och berikat mjöl.

För det första året pluggar hon varje sak hon åt i appen.

Ritchie följde South Beach Diet, en plan som uppmuntrar till att ersätta kolhydrater och fetter med kolhydrater och fetter, magert protein och lågfett mejeri. Hon beställde South Beach Diet Supercharged Book och två South Beach-kokböcker, släckte allt berikat mjöl och alkohol i huset, bytte till helkorn och dokumenterade sina måltider och väger två gånger i veckan i en tidskrift för de första åtta månaderna.

De ställde upp mål de trodde de kunde mötas. Ritchie försökte få under 200 pund, medan Moyer ville sova genom natten.

De första veckorna tog det all sin vilja att bara fokusera på maten.

var som att jag kom ner droger, säger Moyer. Jag hade bokstavligen skakningarna. De första veckorna var bara absolut tortyr. de anpassade sig till de nya planerna för äta, de började tänka på motion. Först gick de. Tre morgnar en vecka tog Ritchie henne 4 år gammal till köpcentret,
kalorier för att gå ner i vikt Bästa vänner förlorar nästan 300 pund tillsammans
och de skred ihop.

Moyer började med ett kvarter. Hon tillsatte gradvis avstånd tills hon kände sig bekväm att gå med i YMCA.