jag vill gå ner i vikt bästa viktminskningstips

gå snabbt ner i vikt bästa viktminskningstips

Om du någonsin försökt gå ner i vikt måste du vara uppmärksam på vem du tar råd om.

Prevention magazine, publicerad av Rodale of Emmaus, pratade med erfarna nutritionists för riktiga råd från världen du faktiskt kan leva med. Här är tre mer bästa diet tips:

1 Folk som åt en grönsakssoppa med låg kalori innan en måltid konsumerade 20 procent färre kalorier vid måltiden, enligt forskning från Penn State. Ha en låg kaloribuljongbaserad veggiesoppa före din största måltid på dagen för att minska kalorierna och hjälpa till med vikt utan att känna dig hungrig.

2 Snabba ätare är ofta tyngre än långsamma ätare, enligt forskning från University of Rhode Island. Det tar 20 minuter för din mage att skicka ett meddelande till din hjärna att du har ätit tillräckligt och är nöjd. Försök sakta ner genom att tugga varje bit minst 10 gånger, sätta din gaffel ner mellan bett och främja en avkopplande ätmiljö snarare än att äta på språng. Många upptagna yrkesmän kommer ofta hemma sent. Det betyder inte att du ska hoppa över middag om du försöker gå ner i vikt. Denna cykel är inte idealisk eftersom den stänger av din ämnesomsättning. Du bör äta 70 procent av dina kalorier före middagen och 30 procent vid middagen, oavsett tid det kan vara. Ge dig själv minst 90 minuter för att avsluta din måltid innan du lägger dig.
jag vill gå ner i vikt bästa viktminskningstips