hur går man ner i vikt snabbt Bästa nyårsbesluten för 2014

träning viktnedgång Bästa nyårsbesluten för 2014

Så löser de flesta andra människor att de ska förändras under det här nya året. University of Scranton: s bästa nyårs resolutioner för 2014 är: 1. gå ner i vikt 2. bli organiserad 3. spendera mindre, spara mer.

Digiovanni säger, ‘Jag är faktiskt bestämd och började på min viktminskning den 1 december. Så, jag är’ framför spelet ‘.

Resten av topp 10 listan är: 4. njut av livet till fullo 5. håll dig frisk och frisk 6. lär dig något spännande 7. sluta röka 8. hjälpa andra i sina drömmar 9. bli kär 10. spendera mer tid med familjen .

Tallahassee bosatt Judy Weston säger, ‘Jag ville gå på kryssning. Jag har frågat min man i ett helt år sedan han gick i pension och sa att vi kunde gå på kryssning. Vi åker ut på lördag. Så,
hur går man ner i vikt snabbt Bästa nyårsbesluten för 2014
min upplösning blev redan sant. ‘

Scranton-rapporten säger att 45 procent av amerikanerna brukar göra nyårs resolutioner, och 38 procent ger dem absolut aldrig.

Tallahassee bosatt Julia Keen säger, ‘Jag gjorde inget nytt års resolutioner. Jag försökte det tidigare och jag har aldrig slutfört dem eller misslyckats på dem helt. Så, jag gör bara många böner för det kommande året. ‘

Forskare säger att resolutioner misslyckas ofta eftersom människor inte är redo att ändra sina vanor, och för att människor ställer orealistiska mål och förväntningar.
hur går man ner i vikt snabbt Bästa nyårsbesluten för 2014