gått ner i vikt blogg Bästa mellanmål för viktminskning

tabletter för att gå ner i vikt Bästa mellanmål för viktminskning

Om du offrar snacks för att minska kalorier, sluta gå ner i vikt, behöver du snacks. Hälsna mellanmål garanterar att du vann ravenös, kom på måltiden och håll dig kvar i din fettförbränningsmetabolism. Här är 21nutritionist-godkända val för både butik som köpts och gör egna tilltugg. Varje nosh packar 150 till 200 kalorier, är fylld med bra för dig näringsämnen, och får dig att känna att din kost handlar om allt annat än deprivation.

Några undersökningar har visat att en aktiv ingrediens i grönt te, EGCG, kan hjälpa dig att skaka pund. Men när det gäller att snacka, är det inte en kopp te som kommer att dämpa din aptit. För ett mer fyllningsalternativ som fortfarande skördar alla fettförbränningsegenskaper med grönt te, prova denna kryddade smoothie. Den innehåller en välsmakande blandning av kyld grön te, citronsaft, agave, päron, vanlig yoghurt och en nypa cayenne för några extra metabolism boosting power.

Titta på videon: Kryddad Grön Tea Smoothie

Prova detta recept: Kryddad Grön Tea Smoothie

Herby Edamame Dip With Buckwheat Crackers

Om du vill ha chips och dopp men inte vill äventyra din hälsosam kost, nå en del buckwheat crackers med herby edamame dip istället. Både bokhveisgryn och edamam är fyllda med protein, vilket gör dem till ett idealiskt alternativ för att undanröja hunger. Bovete groats också fyllda med näringsämnen som zink, koppar, mangan och magnesium. Plus detta dopp är så krämigt och smakfullt, du kommer sannolikt att glömma att det är sunt.

Prova detta recept: Herby Edamame Dip With Buckwheat Crackers

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ
gått ner i vikt blogg Bästa mellanmål för viktminskning