gå ner i vikt snabbt och effektivt Bästa kost av 2012

går inte ner i vikt Bästa kost av 2012

Det kallas den bästa kosten av 2012 i US News och World Report årlig diet ranking. I denna vecka ‘Health Watch’ tittar NewsChannel 10 Michelle Langowski närmare på ‘DASH’ -dieten och varför den blir vald som den som följer år. Årets början är när många av oss lovar att gå ner i vikt , men att bestämma vilken diet som fungerar bäst kan vara en utmaning. Den stora vinnaren i år är ‘DASH’ -dietten, som står för kosttillvägagångssätt för att stoppa högt blodtryck. Planen syftar till att sänka högt blodtryck genom att äta hela korn, frukt, grönsaker, fettfattiga mejerier och magra proteiner. Det uppmuntrar också att skära på natrium och sötsaker. Tillvägagångssättet betonar mycket av de livsmedel som vi länge har fått veta att äta. Walt Walker med Texas Tech Health Sciences Center säger att ‘dessa dieter är meningsfulla för mig. Dash dieten, skära ner på natrium, ja det är vettigt. Klipp tillbaka på fett, ja det är vettigt. Lägg till frukter och grönsaker, ja. alla sunt förnuft ‘. Det är en hälsosam sätt att äta, även om du inte behöver gå ner i vikt. Några av de fördelar som gör detta tillvägagångssätt en vinnare är att det inte finns några speciella matvaror som krävs och inte svårt att följa recept. Allt du behöver göra är att äta ett visst antal dagliga portioner från olika livsmedelsgrupper. Efter år med låga kolhydratdieter som fyller i diagrammen, säger Dr. Walker att han inte är förvånad över att ‘DASH’ -dieten kommer in först för det andra året i en rad. ‘De låga carbdieten har förlorat sin popularitet i vissa kretsar. Igen arbetar de för vissa människor under korta perioder. Vissa människor bibehåller sin vikt och håller den av. Det jag har sett är att människor förlorar mycket snabbt och sedan vända och gå ner i vikt igen. ‘Dr. Walker säger en viktig nyckel till framgång i vilken diet eller plan du valde, är ärlig mot dig själv. Inte bara tittar på din frukost, lunch och middag, men de mellanmål som pressas in mellan också. Han lägger till, ‘vanor är komplicerade. Om du går ut den 1 januari och träna och skära på maten, så bra, men det förändrar inte din livsstil. Stick med den. Om du har glömt lite, gå tillbaka på den. ‘Om du vill ha hjälp med att starta ett hälsosammare år kan du delta i en ny händelse som kommer till Amarillo i helgen. ‘Walk with a Doc’ kommer att vara i stan lördag den 21 januari på Westgate Mall börjar kl 8:30. Den fria händelsen den är utformad för att uppmuntra människor att flytta för att hjälpa dem att leda ett hälsosammare liv. ‘State Line Fire’ i Union County omfattar tre stater, över 26k acresUpdated: Sunday, March 11 2018 11:16 PM EDT2018 03 12 03:16:09 GMTSource: Dalhart Volunteer Fire Dept Facebook PageThe State Line Brandförbränning i Union County, norr om Clayton, har nu bränt uppskattat 21.253 hektar, varav 7 160 hektar har korsat över i Colorado. State Line Fire bränner in Union County, norr om Clayton, har nu bränt uppskattat 21.253 hektar, varav 7 160 hektar har passerat till Colorado. Marocko Police Department ökar patruller för ‘Plan medan du kan’ under våren BreakAmarillo Police Department ökande patruller för ‘Planera medan du kan ‘under vårenuppdatering: söndag 11 mars 2018 10:47 PM EDT2018 03 12 02:47:06 GMTSource: KFDASource: KFDAT’ Planera medan du kan ‘kampanjen syftar till att hålla alla förare säkra i veckan under våren. Du kan ‘ca mpaign syftar till att hålla alla förare säkra i veckan under våren. Wreck nära Melrose lämnar 15 hospitalizedWreck nära Melrose leaves 15 hospitalizedUppdaterad: söndag 11 mars 2018 06:58 EDT2018 03 11 22:58:09 GMTSource: KFDASource: KFDA15 personer togs till sjukhuset efter ett vrak nära Melrose på lördag. Få de senaste Amarillo nyheterna direkt till din telefon! AppleAndroid En jeep som reser västerut på US Highway 60 kolliderade med en Toyota, som sedan slog en Ford F 150 och slog slutligen ett fjärde, okänt fordon. Fem av offren har b.15 personer togs till sjukhuset efter ett vrak nära Melrose på lördag. Få de senaste Amarillo nyheterna direkt till din telefon! AppleAndroid En jeep som reser västerut på US Highway 60 kolliderade med en Toyota, som sedan slog en Ford F 150 och slog slutligen ett fjärde, okänt fordon. Fem av offren har b.Lane closure reportLane stängningsrapportUppdaterad: söndag 11 mars 2018 06:13 EDT2018 03 11 22:13:32 GMTSOURCE: KFDASOURCE: KFDAAs en ny arbetsvecka börjar, vissa förare kan påverkas av TxDOT stängningar hela Amarillo. på måndag för brobyggnad. Westbound bilar kommer att omdirigeras till Arthur Street turnaround, medan östgående körare kommer att dirigeras till Nelson Street-omgången. Trafiken stoppas tillfälligt vid I 40 och Bell Street på måndag för att hänga signalvapen. Södra körare på FM 2219 kommer att vara.
gå ner i vikt snabbt och effektivt Bästa kost av 2012