gå ner 7 kg Bäst och värsta sommarmat

tränar men går inte ner i vikt Bäst och värsta sommarmat

Det är typ av en myt den sommaren innebär mer träning och hälsosammare matval för alla. En ögonöppningsstudie visade att barnen växer tre gånger snabbare under sommaren än de gör resten av skolåret tack vare en stadig kost av skräp mat och videospel.

RELATERADE: 14 mest farliga sommarmatar

Och medan det inte finns någon jämförbar stat på vuxna och viktökning, grillar, statliga mässor och vattentjänster erbjuder matleverantörer mycket frestelse. Här är sommarmatarna som du alltid borde undvika, och hälsosammare alternativ du kan trivas.

En häftklammer på sommarmässor och karnevaler, stekt deg är helt enkelt näringsrik napalm och hör definitivt till vår lista över 50 fetaste mat i staterna. Djupfryst mjöl, smör, förkortning och socker kan låta som någonting du kan komma undan med en eller två gånger om året, men kom ihåg att stekt och smutsad mat är bland de värsta källorna till transfett. Medan transfett kan vara gott, ökar det dåligt kolesterol, sänker den goda typen och kan öka inflammationen i kroppen. Bottom line: stekt deg hörs inte i någon s diet.

Om hummerrullar låter som ett lunt och hälsosamt alternativ till en hamburgare, överväga hur dessa havsfransar är monterade: Hummer är blandad med majonnäs och sedan inbäddat i en välsmörjad vitbrödsbulle för en fet täppt smörgås som väger in vid över 400 kalorier, mer än hälften kommer från fett.

RELATERADE: En statlig guide till de bästa sommarmatarna

En bättre satsning: Prova att göra hummerrullar hemma, där du bara kan använda en dashmax med låg fetthalt, sätta dem på en helvete rulle och begränsa eller till och med eliminera smöret.

Ribben finns i alla former och storlekar, men oavsett hur du skär dem måste restaurangribben stanna kvar på din sommarmeny. En kvart pund nötkött eller fläskfibrer väger in vid 288 kalorier och laddas med mättat fett, och att ‘ s innan du slather på grillsås.

RELATERADE: 30 sommarmat under 90 kalorier

När du lagar revben i hemmet,
gå ner 7 kg Bäst och värsta sommarmat
hoppa över såsen till förmån för lågfettiga kryddor som senap, vitlök och chilipulver. De lägger till läckra smaker utan många kalorier. Testa vårt grillfläskrecept som förrätt. Innan du lagar mat, var noga med att trimma allt synligt fett och behåll storleken liten.

Värsta: Makaroner och potatisallad

Medan vi fortfarande älskar att äta mac och potatissallad under hela sommaren är det inte så mycket att göra mättnadskonsumtion vilket gör både smaken så bra. En bättre satsning är att byta i fettfattiga mayo eller hjärtat, omättade fetter, som olivolja.

Våra Picnic Perfect Pasta Salads erbjuder massor av magert alternativ, och vår Powered Up Potato Salad är en färgstark, låg fetthalt och läcker sallad som inte använder någon mayo alls.

Fortfarande craving den verkliga affären? Prova vår rika och krämiga Original Potatissallad. Vid 300 kalorier per portion kan du njuta av det om du håller små portioner.

Lätt att kasta på grillen, kyckling kabobs är fyllda med protein men lågt i kalorier, fett och kolhydrater.

När du lägger till grönsaker (som zucchini, paprikor och squash) till din spett, lägger du till läckra, sommariga smaker och massor av antioxidanter.

Vit C-packad röd paprika är ett bra tillägg, eftersom de blir ännu sötare på grillen och en halv kopp ger endast 14 kalorier. Ett annat alternativ: Doppa kycklingspettar i yoghurt såser, som i denna enkla sommaren Yoghurt och Spice Grillad Chicken Skewers maträtt.

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ
gå ner 7 kg Bäst och värsta sommarmat