gå ner 5 kilo Bättre än Messi

matschema för viktnedgång Bättre än Messi

theMartialArt, störde du ens att läsa det ursprungliga syftet med detta inlägg? Jag jämför Salah med Messi denna säsong, inte över hela sin karriär.

Och den här säsongen hittills i klubben fotboll Salah överträffar Messi i en hårdare, mer fysisk liga och med ett svagare lag som inte har den bästa talang i världen för att göra attackerande jobb ännu enklare. Salah (22 mål, 6 assists) , Messi (18 mål, 7 assists).

Och sen när var en vinger toppscorer i premiären? Eller till och med när var sista gången, om alls, att en spelare har gjort 23 mål på halvvägs av säsongen?

Mina pengar är på Salah blir en legend för Liverpool FC

Salah (22 mål, 6 assists), Messi (18 mål, 7 assists) så Salah måste överträffa Messi. Fotboll är mer än att bara göra mål så det är dåligt att engagera sig i detta löjliga argument.

Försök att se Messi spela för Barcelona och det inflytande han har på laget. Det sätt som Messi dribblar, skickar och skapar är något annat. Messi har eliten passerar, elit vision, elit playmaking, elit dribbling, elit målskickning / avslutning än Salah.

Återigen försök att titta på Salah som spelar för Liverpool och hur många gånger han saknas i matcher och antalet lätta chanser som han saknat. Om Salah överträffar Messi kommer Liverpool inte att sitta 18 poäng bakom City.

TheMartialArt, det är du som är ridculous, särskilt eftersom du måste tillgripa barnspråk som jag antar att du måste vara en United fan. Messi och Ronaldo har också blivit röstade till de bästa spelarna i världen?

Salah har en enorm effekt på Liverpool, såg du inte hur han ensam handlade om spelet i segern över Leicester förra veckan? Eller hans mål mot Everton, gjort av ingenting.

Och även en schoolkid vet varför City spelar Liverpool, men det verkar du inte. Det här är det mest expensivt monterade laget i världshistorien, med en nettokostnad på 290m under de senaste 2 säsongerna ensam jämfört med Liverpool med en nettovård på 20m i samma period.

Hur besvärligt att hävda att Liverpool är 18 poäng bakom City eftersom Salah inte presterar, men han är nästan den bästa spelaren i Premiership just nu. Ja, Salah har en positiv effekt på detta Liverpool-lag och han var bra mot Leicester. Jag tittade också på att Salah saknade sitter mot City och gått saknas i många stora matcher den här säsongen. Har du sett Messi förstör Real Madrid än en gång nyligen. Messi har 4 skott 3 på mål, de flesta nyckelkort (9), de flesta dribblar (6), 1 assists och 1 mål, bättre än hela Madrid-laget. Jag ler mycket om du tror att Salah är en överlägsen spelare till Messi nu. Skillnaden mellan Salah och Messi är att när du fokuserar på Salah saknar du att se det aktuella spelet. Å andra sidan, när du fokuserar På Messi ser du hela spelet, han är en dirigent, en trollkarl, en osjälvisk spelare och ett absolut geni hos en fotbollsspelare.
gå ner 5 kilo Bättre än Messi