gå ner 5 kg på 2 veckor Bästa sättet att gå ner i vikt med den minsta ansträngningen

gå ner i vikt snabbt och enkelt Bästa sättet att gå ner i vikt med den minsta ansträngningen

‘Studier tenderar att visa att när det gäller viktminskning spelar kost en mycket större roll än motion’, säger Philip Stanforth, professor i träningsvetenskap vid University of Texas och verkställande direktör för Fitness Institute of Texas, till Business Insider.

Stanforth förklarade att träning faktiskt brinner mindre kalorier än folk tror. Det kräver också konsekvent ansträngning, vilket betyder att det tar mycket längre tid att se resultat än att helt enkelt fixa din diet.

‘Du måste gå 35 miles för att bränna 3 500 kalorier. Det går mycket att gå. Men om du tittar på att äta, kan en Snickers-bar ha 500 kalorier. Det blir mycket lättare att skära Snickers-baren än att göra 5 miles promenad varje dag, ‘förklarade han, (notera att en vanlig Snickers-bar är faktiskt ca 220 kalorier, medan en Snickers är 440).

Shawn M. Talbott, doktorand, näringsmässig biokemist och tidigare direktör vid University of Utah Nutrition Clinic, uttryckte en liknande expertutlåtande. Men han föreslog också en kombination av kost och motion är den perfekta lösningen för viktminskning.

‘En tumregel är viktminskning i allmänhet 75 procent diet och 25 procent träning. En analys av mer än 700 viktminskningsstudier visade att människor ser de största kortsiktiga resultaten när de äter smarta’, berättade Talbott för Huffington Post. ‘I genomsnitt gick folk som dietat utan att träna i 15 veckor förlorade 23 pund, de utövarna förlorade bara sex över 21 veckor. Det är mycket lättare att klippa kalorier än att bränna bort dem. Till exempel, om du äter en snabbmat stekquesadilla, som kan packa 500 plus kalorier, måste du springa mer än fyra miles till det! ‘
gå ner 5 kg på 2 veckor Bästa sättet att gå ner i vikt med den minsta ansträngningen