gå ner 10 kilo Bättre företagsbyrå

bra mat för viktnedgång Bättre företagsbyrå

Det är årstiden när folk löser sig för att gå ner i vikt, vilket gör dem sårbara mot falska påståenden om att en produkt kommer att hjälpa dem att kasta med lite eller ingen ansträngning eller förändra sina matvanor. Federal Trade Commission har utfärdat en varning som berättar om vissa av de mer ovanliga tyngdförlustprodukterna som den sågs och landade på, genom åren.

År 2014 avgav det avgifter med två olika företag över påståenden att deras koffein infunderade kvinnors underkläder kunde hjälpa bärare att gå ner i vikt. De sa att koffein och andra inbäddade produkter skulle absorberas i huden, där de skulle minska storleken på fettceller , förbättra hudtonen och minska celluliternas utseende.

Vid en handling, sade en FTC-tjänsteman: ‘Caffeine infused shapewear är den senaste’ tyngdförlust ‘bryggan som konsumeras av marknadsförare. Om någon säger att du kan gå ner i vikt genom att bära kläderna som de säljer, klara av det.’

Ett stort skoföretag betalade 40 miljoner dollar 2012 för att avgöra avgifter för att några av sina skor skulle hjälpa människor att gå ner i vikt och tona sin skinkor,
gå ner 10 kilo Bättre företagsbyrå
ben och buksmuskler. FTC-avvecklingen var en del av en multi-state-åtgärd ledd av Tennessee och Ohio Attorney General. Företaget erkände inte att det strider mot lagen, utan gick med på att inte göra framtida påståenden som inte är sanna och bakom vetenskapliga bevis.

Annonser sa ‘Shape Up While You Walk’ och ‘Get in Shape utan att ställa fot i ett gym.’ De innefattade också en godkännande från en kiropraktor utan att avslöja att han var gift med en företagsledande verkställande direktör, att hans forskning finansierades av företaget och att studien inte producerade de resultat som citerades i annonser.

Den mest ovanliga viktminskningskravet gällde en lotion som heter ‘krympande skönhet’. Det fakturerades som en ‘stärkande, skulpterande toning lotion med hummer viktminskning inspirerad teknik.’ Annonser sa, ‘Lär dig av hummeren. Den här havslevan vet exakt hur man kan krympa en storlek utan att behöva gå på en diet. Vår bantning och toningformel speglar ekstersteroidhormonkräftarna producerar för att bli mager och vrida fri från sina skal.’

Tillverkaren hävdade att produkten var kliniskt bevisad att minska mätningarna upp till en tum på bara två veckor. I en studie utförd av företaget uppnådde dock ingen av försökspersonerna en tums förlust efter en fullständig två månader med användning av produkten.

Mer nyligen landade FTC på ett företag vars annonser presenterade kockkock Paula Deen som beskriver sin erfarenhet av att förlora 30 poundsin 4 veckor utan någon speciell diet eller intensiv träning. Produkten var ett ‘mirakelpiller’ som kallades Flawless Raspberry Ketone. Paula Dean hade ingen anknytning till företaget och det hade inget stöd för kraven.

Se upp för fordringar som ‘Lös vikt utan kost eller motion’ eller ‘Ta bara ett piller.’ FTC säger att du borde undvika ‘något plagg, gizmo, piller eller potion som lovar viktminskning utan ansträngning.’ Det kan låta tilltalande,
gå ner 10 kilo Bättre företagsbyrå
men att förlora dina pengar är det enda garanterade resultatet.

Kontakta en sjukvårdspersonal innan du använder diethjälpmedel eller andra viktminskningsprodukter och kolla säljaren med Better Business Bureau. Ta produkttest och före och efter bilder med saltkorn. Även om de är ‘legitima’ får du inte samma resultat.