bli smal fort Bästa övningar för magefett

gå ner 7 kg Bästa övningar för magefett

Många människors fitness mål är att gå ner i vikt, särskilt runt deras midja. För att förlora ditt envisa magefett måste du förstå hur fettförlusten fungerar och vilka övningar som är bäst för att bränna bort det. Här är vad du behöver för att veta om de bästa övningarna för att förlora ditt magefett och få en trimmer, snävare midja.

Förstå fettförlust

Innan du börjar titta på övningar, är det viktigt att förstå ett mycket kritiskt fakta om att förlora fett. Trots de myter som har uppstått genom åren är det inte sånt som fettförlust. Med andra ord, ingen övning du gör, oavsett vilken intensitet du utför den med, kommer du att kunna isolera en viss del av din kropp för att fett ska tas bort från. Där din kropp drar fett från att bränna din träning bestäms av din genetik och anatomi, inte av vilken typ av träning du gör.

Med det sagt kommer fettförlusten slutligen att bränna mer kalorier än du tar in. Om du kan göra det, kommer din kropp att tvingas dra på sina fettreserver för att kompensera. Som ett resultat är de övningar som är bäst för att avlägsna magen fett alltid de som är bäst vid brinnande kalorier, snarare än de som specifikt använder buken eller skarpa muskler.

Några av de bästa fettförbränningsövningarna är fantastiska som det kan tyckas att gå är en av de bästa fettförbränningsövningarna som du sannolikt kommer att hitta. Den låga intensiteten betyder att det inte brinner fett snabbt, men betyder också att du kan göra det för långvariga perioder utan att bli för utmattad. En 140 pund kvinna som går i tre miles per timme kan bränna mer än 200 kalorier i en timmes promenad. s tröskel med låg intensitet gör det också till en bra lösning för dem med gemensamma eller muskelproblem som gör det svårt för högintensiva att utföra.

Kampsport

Om du är upp för något mer kraftfull och vill förlora fett snabbt, kan kampsport vara bara biljetten för dig. Det finns en mängd olika kampsportar som är populära för viktminskning, inklusive:

Judo

Tae Kwon Do

Tai Chi

Aikido

Kampsport kan erbjuda både en relativt hög nivå av intensitet och massor av muskelanvändning,
bli smal fort Bästa övningar för magefett
och kan bränna kalorier med en hastighet på nästan 500 per timme för en 140 pund kvinna. Beroende på din intensitetsnivå och den typ av dans du gör kan aerob dans dämpa mycket över 400 kalorier per timme. Det är emellertid lätt ett av de bästa sätten att snabbt bränna kalorier. Vid hög intensitet är det möjligt att bränna nästan 600 kalorier per timme under simning, men de flesta människor som inte redan har en fantastisk form kommer sannolikt att falla närmare 400. För att förlora magefett på sommaren är simning ett alternativ som du inte ska gå över.

Här är vad du behöver veta om de bästa övningarna för att förlora ditt magefett och få en trimmer, snävare midja.

Förstå fettförlust

Innan du börjar titta på övningar, är det viktigt att förstå ett mycket kritiskt fakta om att förlora fett. Trots de myter som har uppstått genom åren är det inte sånt som fettförlust. Med andra ord, ingen övning du gör, oavsett vilken intensitet du utför den med, kommer du att kunna isolera en viss del av din kropp för att fett ska tas bort från. Där din kropp drar fett från att bränna din träning bestäms av din genetik och anatomi, inte av vilken typ av träning du gör.

Med det sagt kommer fettförlusten slutligen att bränna mer kalorier än du tar in. Om du kan göra det, kommer din kropp att tvingas dra på sina fettreserver för att kompensera. Som ett resultat är de övningar som är bäst för att avlägsna magen fett alltid de som är bäst vid brinnande kalorier, snarare än de som specifikt använder buken eller skarpa muskler.

Några av de bästa fettförbränningsövningarna är fantastiska som det kan tyckas att gå är en av de bästa fettförbränningsövningarna som du sannolikt kommer att hitta. Den låga intensiteten betyder att det inte brinner fett snabbt, men betyder också att du kan göra det för långvariga perioder utan att bli för utmattad. En 140 pund kvinna som går i tre miles per timme kan bränna mer än 200 kalorier i en timmes promenad. s tröskel med låg intensitet gör det också till en bra lösning för dem med gemensamma eller muskelproblem som gör det svårt för högintensiva att utföra.

Kampsport

Om du är upp för något mer kraftfull och vill förlora fett snabbt, kan kampsport vara bara biljetten för dig. Det finns en mängd olika kampsportar som är populära för viktminskning, inklusive:
bli smal fort Bästa övningar för magefett