bästa viktminskning Bästa vegetarisk kost för att gå ner i vikt

motivation gå ner i vikt Bästa vegetarisk kost för att gå ner i vikt

Flera överviktiga vegetarianer frågar mig, ‘Vad är den bästa vegetariska kosten att gå ner i vikt?’ Här är mitt svar. Det borde främja äkta fettförlust (inte vattenförlust) och ge din kropp alla viktiga näringsämnen för utmärkt hälsa. Tyvärr är de flesta vegetariska viktminskningsdieterna där ute bara med fettförlustsattributet. När det gäller att hålla du frisk, de misslyckas vänster och höger.

Ta det höga proteinet, låga vegetabiliska viktminskningstabletter. Det kan orsaka pinsam för dig genom att göra din mun stinkande du har dålig andedräkt (urgh!). Det kan också leda till dålig koncentration, huvudvärk, förstoppning etc. Därför kan potentiellt skadlig diet som denna aldrig bli den bästa vegetariska kosten för att gå ner i vikt.

Jag förespråkar sund vegetarisk viktminskning, så jag rekommenderar alltid alla överviktiga vegetarianer att gå med en vegetarisk viktminskning diet som innehåller massor av hela naturliga livsmedel i sin måltidsplan. Här är det vegetariska kosten för prov som hjälper dig att gå ner i vikt:

På morgonen tar du en ny vegetarisk smoothie (med förhållande 3: 2 frukt till grönsak) med 2 msk jungfruolja som din kraftfulla frukost full av naturfiber, mineraler, vitaminer och antioxidanter.

Sedan efter ca 2 3 timmar kommer du att äta en handfull blandade korn och nötter som morgonbiff för att driva dig vidare. Vid lunch äter du en måltid full av komplex kolhydrat, fiber och protein för att fylla på din energi och behålla du har energi för ditt eftermiddagsjobb.

På middagstid kan du ha en regnbågssalat eller en självtillverkad Portobello-svampmiljö som innehåller högfiber som kommer att döda dina begär för kvällsmat och varar dig till följande morgon.

Du ser hur näringsrik alla dina vegetariska viktminskning måltider är? Och märkte du de viktigaste ingredienserna i nästan varje måltid? Ja, det är fiber. Jag kan inte tro att någon som är allvarlig om hälsosam viktminskning kan släppa fiber i sin vegetariska kost att gå ner i vikt.

Fiber ger dig massan och saktar ner din matsmältning så att du inte känner dig hungrig lätt och vunnit. Det är troligt att du äter mer än din kropp behöver. Fiber hjälper till att förbättra din tarmrörelse för daglig borttagning av avfall. Det förklarar varför du bör inkludera adekvat fiber i din vegetariska kost för att gå ner i vikt effektivt och hälsosamt.

Faktum är att för din vegetariska kost att gå ner i vikt mer effektivt med hälften av ansträngningen, bör du tillämpa några smutsiga taktik medan du njuter av dina vegetariska viktminskningsmål, såsom:
bästa viktminskning Bästa vegetarisk kost för att gå ner i vikt