allevo viktminskning Bästa mannen roll inspirerar Hoo mannen att kasta pounds

kosttillskott viktminskning Bästa mannen roll inspirerar Hoo mannen att kasta pounds

Beefy Richard Clacey har två skäl att gå ner i vikt. Han vill se sitt bästa i en anständig kostym för hans kommande bästa manliga uppdrag och han vill locka sin egen kärleks match.

Richard, 41, från Hoo, försöker uppnå sitt mål framför miljontals tv-tittar och kommer att ta reda på fredagen om han har gjort det sista i en ITV1-viktminskningshow.

Han har gjort det till de sex senaste utmanarna som tävlar om fyra platser i årets blåsande bootcamp för Daybreak Downsize i Dubai. Richard var med på tisdagsshow där han berättade tittare som han hade kämpat med sin vikt och var sjuk att hålla honom tillbaka. Vid 26 stenen 12 sa Richard att om han inte formar sig, kommer han inte att vara bästa man vid sitt vänbröllop i augusti. Han sa: tänkte bara att det skulle vara trevligt att ha en riktigt fin kostym. Om jag inte förlorar vikten kunde jag hitta en kostym som passade mig och vann det. Han tillade att han med sin nuvarande vikt finner sig själv ursäktande för att undvika att gå ut för att stoppa folk som tittar på honom, men kan sparka sin skräpmatberoende. Om han valts som en av de sista fyra kommer Richard att sätta igång med sina steg när han jättar till Dubai där han kommer att bli hjälpt och utbildad av jag en kändis löpare Mark Wright, tv-säljare Sarah Heaney, Coleen Rooney fitness tränare, Elise Lindsay , nutritionist, Tro Toogood och sinne tränare Emma Kenny. Downsize i Dubai bootcamp visas på ITV1 Daybreak show fram till fredag ​​20 januari.
allevo viktminskning Bästa mannen roll inspirerar Hoo mannen att kasta pounds