viktnedgång träning Charles County News

hur många kalorier är ett kilo Charles County News

LEXINGTON PARK, Md. (WUSA) St. Marys läns tjänstemän undersöker en kreditkortstöld som ägde rum onsdagen den 19 december vid en matlejon i Lexington Park. Md.officials säger att offerets kreditkort var borttappad eller stulen vid Food Lion i Lexington Park och gjorde sedan flera inköp vid CVS, Food Lion och Sheetz.Police frågar efter din hjälp. Om du kan identifiera personen i bilden, ringa Deputy Jean Vezzosi på 301 475 4200 förlängning 1843 eller Crime Solvers på 301 475 3333. Om informationen leder till gripandet och övertygelse kan den som ringer eller tipset vara berättigad till kontant ersättning för upp till $ 1000. Bodega Spanish Tapas Lounge erbjuder nu en brunchmeny utöver deras vanliga lunchmeny. Menyn innehåller en mängd olika godis, ägg, omeletter och mycket mer. ‘Brunch är en speciell tid på dagen för många människor’, säger Ryan Fichter, chef för Bodega Spanish Tapas Lounge. De som kommer att vara engagerade i tung semester shopping måste bränna upp för att fortsätta. De kan få all den energi de behöver genom att delta i en brunch. Oavsett om du går innan du går ut för att handla eller stoppar in efter att de har startat den där festen, kommer maten att vara redo och vänta. När orkanen Sandy slog kusten i slutet av oktober gjorde det skada som slog nyhetskanalerna runt om i världen. De 80 mil per timmen vindarna tog liv, gjorde miljarder dollar i skada och lämnade tusentals människor hemlösa. Många människor är medvetna om den mänskliga effekten av denna tragedi, men få vet hur djuren påverkades i området. Som det visar sig var många husdjur förlorade, förskjutna, skadade och separerade från sina familjer. ‘Det finns ett tragedi här, som många inte ens har hört talas om och det är alla de djur som har påverkats’, förklarar Robert Misseri, president för räddningstjänstemän, en organisation som är avsedd att hjälpa djur i nöd. ‘Det vi försöker göra är att hjälpa till att öka medvetenheten och hjälpa till med så många djur som vi kan, men vi behöver verkligen andras stöd för att bli mer framgångsrik i vårt uppdrag.’ Varje nytt år gör miljontals människor resolutioner i hopp om att allt från att gå ner i vikt för att sluta röka för att lära sig att kontrollera sin ilska. Problemet är att många inte är säkra på vilka saker som verkligen kan hjälpa dem att ha ett bra år, eller vilka förändringar de behöver göra för att hjälpa dessa resolutioner bli verklighet. Den goda nyheten är att det finns några väldigt små förändringar som människor kan göra som hjälper till att ge dem ett bra nyår. De flesta människor sätter sig ner för att göra sina beslut och de vill helt enkelt gå ner i vikt eller något sådant, förklarar Louix Dor Dempriey , en andlig mästare som startade Louix Dor Dempriey Foundation och leder händelserna. ‘Att bara göra en upplösning visar dig inte vägen för hur du uppnår resultat eller lycka. När du är lyckligare och mer komplett, kommer du att hitta det mycket lättare att uppnå dessa mål. ‘Det finns en mängd bra saker som folk kan fokusera på för att hjälpa dem att få en bra 2013, bland annat: Metropolitan Fine Arts Centre (MFAC) Alexandria och Fairfax Station, Va. Kommer att presentera sina årliga Nötknäppersföreställningar på lördag, 1 december och sön., 2 dec. Vid Northern Virginia Community College, Ernst Cultural Center på Annandale Campus. Alla biljetter kan köpas online, med $ 1 av varje biljett går till Make A Wish Foundation till minne av MFACs tidigare dansstudent, Emma Jordan, som förlorade sin kamp med cancer.
viktnedgång träning Charles County News