viktnedgång träning Ceremoniella åtgärder bygger kamratskap men slänger tid

vill gå ner i vikt snabbt Ceremoniella åtgärder bygger kamratskap men slänger tid

I slutet av varje lagstiftningssession finns det dussintals räkningar som dör på kammaren eller senatets våning.

När man frågade vad som hände hävdar lagstiftande ledare alltid sina axlar och säger, ‘Vi har bara slutat med tiden’

Vilket är sant. Men i de dagar och veckor som leder till de sista ögonblicken i en session, äter lagstiftare otaliga timmar att skämta, prata sport, delta i ceremoniella aktiviteter och spendera tid på lagstiftning som inte har rättskraft.

Ring dessa aktiviteter ‘time bandits.’

Gov. Susana Martinez slog i fjol ett ackord även med några av hennes kritiker när hon sprängde lagstiftare för att spendera tid på ‘meningslösa räkningar’, som de för att upprätta en officiell statsdans eller statssemestersong eller officiell statshamburger. Martinez var olycklig eftersom senaten inte höll bekräftelseshörningar på många av hennes nominerade och inte skicka räkningar som hon pressade.

Den tid som kammaren och senaten spenderar på icke-bindande stycken lagstiftning, kända som minnesmärken, orsakar mycket av halsbränna. Men försvarare av praktiken säger att det ger lagstiftare en chans att uttrycka sin ställning i en fråga.

Ibland begär minnesmärken en statlig myndighet att genomföra en studie om någon sak. Andra gånger ställer de ställning på en kontroversiell politisk fråga, som en som föreslår motstånd mot uppförande av en federal gränsvägg på statligt land. Dessa producerar normalt långa partisanspetsar om de gör det till golvet.

Ofta hedrar minnesmärken bara någon person, plats eller sak i New Mexico ett gymnasiet, en politiker som har dött eller en New Mexico-stad eller stad. Många kommuner tilldelas en särskild hedersdag.

Veteranlagstiftare försvarar ofta denna användning av sin tid, säger att det hjälper till att bygga kamratskap och tillåter lagstiftare att blåsa av ånga. Vissa argumenterar också för att kammaren och senaten ofta tar upp obundna minnesmärken eftersom något har orsakat en försening att höra en proposition.

Rep. Bill McCamley, D Las Cruces, sa att några minnesmärken som handlar om viktiga frågor kan göra skillnad. Till exempel sponsrade han för några år sedan en uppmaning till den lagstiftande finansutskottet att titta på effekterna av legalisering av marijuana. McCamley använde senare dessa fynd för att tillverka sin egen legaliseringsräkning.

Även minnesmärken som hedrar en person för en prestation har värde, sa han.

‘Det gör verkligen någon’ s dag ‘, säger McCamley.’ Att ha ett papper skrivet av alla för en viss prestation kanske inte är viktigt för oss, men det är viktigt för dem. ‘

Allt detta kan gratulera på nerverna hos dem som tittar på lagstiftningsförfaranden från gallerierna eller på lagstiftarens webbcast.

Vissa lagstiftare har kritiserat praktiken. Under 2012 introducerade Don Bratton of Hobbs, House Republican Whip, en tunga i cheek memorial som krävde en andra lagstiftningsperiod det året bara för att hantera minnesmärken.

I det minnesvärda minnesmärket noterade Bratton att 1996 var det bara sju husminder som introducerades. Men i 2012 var det nästan 80. Brattons lagstiftning sade att minnesmärken i huset ensam det året kostade skattebetalarna ungefär 35 kronor per sida för 450 sidor och att kammaren hade spenderat i genomsnitt två timmar om dagen och debatterade dem.

Och det blev bara värre. I 2016, den senaste 30 dagars sessionen, fanns det 110 minnesmärken plus nio gemensamma minnesmärken infördes i kammaren och ännu mer i senaten.

På mindre än en vecka efter det att den nuvarande sessionen sammankallats, har kammaren infört 22 minnesmärken och gemensamma minnesmärken, medan senaten infört 24. För att vara rättvis ser många av dem allvarliga ut och omfattar legitima frågor som att skapa ett UNM Movement Disorders Center, granska andra stater ‘arbetstagare’ ersättning trender och bilda en opioid kris underkommitté.

Men det finns också de vanliga ceremoniella tidskrävlarna: OK ‘firar en 50-årsjubileum Albuquerque International Balloon Fiesta-stämpel, firar’ Santa Fe Day ‘och’ Las Vegas Day. ‘Och både Huset och Senaten har minnesmärken som kräver en studie om en möjlig de kunde bara studera detta: Förra året avvisade väljare i liberalen Santa Fe överväldigande en sådan skatt.

Longtime observatörer säger kanske det mest esoteriska minnesmärket i det senaste minnet var den som bar för tre raka sessioner av sena rep. Eric Youngberg, R Albuquerque. Den tidlösa lagstiftningen förklarade att de gamla makedonierna skulle erkännas som Hellenes, och att invånarna i Greklands norra provins, liksom Makedonien, skulle erkännas som deras efterkommande. Youngberg, som dog 2010, sa att han introducerade åtgärden som en tjänst till en grekisk vän. Huset passerade slutligen minnesmärket 2007.

Men minnesmärken är inte de enda gången banditerna du kan se under denna session. Här är några andra:

‘Jag’ vill presentera mina gäster ‘: Varje dag börjar båda kamrarna med en flagghälsning, en bön och sedan en tråkig procession av lagstiftare som introducerar sina unga sidor, som oftast listar barnets föräldrar, skolor, hobbyer och andra viktiga information och erkännande av personer i galleriet, till exempel släktingar, avskyvärda dignitarier och rader av uttråkade studenter.

Hur ‘om dem Vikingar? Om du saknar Super Bowl i år, oroa dig inte. Bara släpp av Roundhouse nästa dag, och du kommer att höra mandag morgon quarterbacks av lagstiftaren återuppleva hela spelet under morgonplanet sessioner. Ännu mer med den årliga House Senate välgörenhet basket spel som är planerad till 5 februari .

Att lova de döda: När en tidigare lagstiftare dör minst de som har varit i Roundhouse nyligen nog för att ha arbetat med några av de nuvarande medlemmarna kommer han eller hon att få en tearful avsänd från både kammaren och senaten. Dessa håller normalt i minst en timme. Veteran Demokratiska Rep. Luciano ‘Lucky’ Varela i Santa Fe dog förra året, så han är skyldig att få den här behandlingen, trots att det inte var nonsens, varvar Varela förmodligen föredrog att hans tidigare kollegor arbetade med lagstiftning istället.

Så länge har det varit bra att veta dig: Vissa lagstiftare ger också rosen till de levande. När en lagstiftare går i pension, kommer kollegor att lova dem med beröm och humoristiska historier (som vanligtvis inte är så roliga). Detta är den senaste ordinarie sessionen för länge Rep. Nick Salazar, D Ohkay Owingeh, som tillkännagav att han inte kommer att söka sitt val till det ställe som han valdes till för första gången 1972. Han är bunden till att få en lång hyllning på House floor och kanske även i senaten, där Salazar har många vänner. Dessutom lämnar tre representanter som körs för högre kontor. McCamley driver för statens revisor, medan Rep. House och Rep. Stephanie Garcia Richard, D Los Alamos, kör för statens landkommissionär Rep. Dennis Roch, R Logan, har sagt att han inte kommer springa igen. Husmedlemmar är skyldiga att ta tid för att hälsa på dessa kollegor och andra som meddelar pension i de kommande tre veckorna. Ingen av senatorerna står inför valet i år, så det blir färre pensioneringar där.

Vad sägs om den officiella statsborgaren? New Mexico har en statlig fågel, en statlig kaka, en statlig pärla, även ett utsettsflygplan, som alla började med lagstiftning. Men på grund av kritik förra året från guvernören och för att det är en kort session kommer det förmodligen att vara färre av den typen av räkningar i år.

Men slår du inte så märkligt att det inte finns någon officiell New Mexico statshårsmetalsång? ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade valvalSanta Fe visar sig i stadens första rankade valvalResultat försenade timmar i stadens första rangordnade valet val i kostym, tidigare anställd anklagar filmpersonal tjänsteman av sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande saknar kort med väljareMayors första jobb borde skickas stadskonsulentFör kvinnor kommer att tjäna på stadsfullmäktige, Lindell re valdes för att vara förenade med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos väljer nya borgmästareNyckeln till Webbers vinst: Noble votersCouples 4 miljoner dollar donation till Railyard museumsprojektet landar dem namnge rättigheter
viktnedgång träning Ceremoniella åtgärder bygger kamratskap men slänger tid