viktminskning snabbt Center för tyngdförlust i San Francisco

hur snabbt kan man gå ner i vikt Center för tyngdförlust i San Francisco

Alla är unika och har sin egen metaboliska takt. Vi tror inte att det finns bara ett sätt att gå ner i vikt precis som vi inte tror att det finns en magisk viktminskningspiller. Du har förmodligen försökt många ‘mirakelpiller’ som medförde få eller inga resultat. Att förlora väga genom att göra något för ‘bara 5 minuter om dagen’ eller ‘bara 10 minuter om dagen’ eller ‘bara 15 minuter om dagen’ är förebyggande. Yo-dieter som Atkins Diet fungerar inte på lång sikt och kan orsaka många hälsoproblem i framtiden. ‘Ingen vill höra detta’, säger Dr. James W. Anderson, professor i medicin och klinisk näring vid University of Kentucky School of Medicine i Lexington. ‘Människor går ner i vikt, åtminstone på kort sikt. Jag argumenterar inte med det. Men det här är absolut den värsta kost du kan tänka dig för långsiktig övervikt, hjärtsjukdom och vissa former av cancer. Om du ville hitta en diet att förstöra din hälsa,
viktminskning snabbt Center för tyngdförlust i San Francisco
du kunde inte hitta en värre än Atkins ‘.’ Hur mister man vikt? Först eller alla, kom ihåg att du inte kan gå ner i vikt om: Din kropp är för sur (syraradikaler är tillverkade och neutraliseras inte) Du har Candida-jäst överväxt Din kropp är full av toxiner och parasiter. Du har låg sköldkörtelfunktion, binjurinsufficiens och / eller hormonella störningar Du har fet lever Du har insulinresistens ‘Metaboliskt syndrom X’ Du är på amerikansk standarddiett Du tycker inte om att vara frisk, söt, glad Särskilt av allt,
viktminskning snabbt Center för tyngdförlust i San Francisco
på vårt viktproblem behöver du inte oroa dig för att vara hungrig. När du tillgodoser dina specifika näringsbehov kommer du inte att ha några hungrvärk.