träningsprogram viktminskning Chrissy Metz har gått i vikt sedan han gick med

dietmat recept Chrissy Metz har gått i vikt sedan han gick med

Den andra säsongen av den vildt populära serien ser att Kate tar på sig andra historier som inte enbart kretsar kring sin storlek, men handelspublikationen noterar att hur NBC-showen hanterar karaktärens viktminskningsresa beror i stor utsträckning på hur Metz väljer att ta itu med det i hennes personliga liv.

Medan det rapporterades och snabbt skjutits ner av Metz, att den 36-årige Emmy-förvaltaren hade föreskrifter i hennes kontrakt om bantning ner, finns det ingen målmålvikt som anges i avtalet, enligt THR.

‘Hittills har planen som vi hade för karaktären och vad Chrissy har gjort jobbat i tandem med ett samtal en gång om året, som’ Hej, här är vad vi tänker ‘, säger Fogelman. . ‘Så vi har en generell långsiktig plan som vi alla har talat om, och vi kommer att anpassa planen efter behov. Jag menar, det är livet, eller hur?’

EXCLUSIVE: Chrissy Metz Dishes på ‘Complicated’ Storyline i ‘This Is Us’ Season 2 och hennes Emmy Fashion Plans

Fogelman avslöjar också att han har sin syster,
träningsprogram viktminskning Chrissy Metz har gått i vikt sedan han gick med
Deborah, läser varje manus, och krediterar henne för Kate ‘s’ det kommer alltid att vara om vikt för mig ‘monolog i första säsongen.

Metz påminner om vilken inverkan den scenen hade på henne personligen. ‘Jag kommer ihåg att läsa de här linjerna som’ Jag kommer alltid att vara rädd för en stol som bryter under mig ‘eller’ om människor kommer att kunna känna igen om jag verkligen är gravid ‘, säger hon,’ och går till Dan i tårar, som ‘Thesearemy räddar.’ ‘

Titta på: Chrissy Metz Recalls Nästan få sparkade ut ur ‘Jimmy Kimmel Live’ målgrupp

I december talade Metz med ET om rapporter om att hon i framtiden skulle vara skyldig att gå ner i vikt för hennes This Is Us-roll.

‘Det var inte kontrakterat, det var inte mandat att jag var tvungen att göra det här, men jag visste att det skulle hända i karaktärens banan och så det var inte så mycket,’ förklarade hon. ‘Jag tror Det är fortfarande konstigt för människor att vara som: ‘Åh, hon är den stora tjejen, åh,
träningsprogram viktminskning Chrissy Metz har gått i vikt sedan han gick med
hon är på nätverkstv.’ Jag tycker att det fortfarande är riktigt nytt för dem. ‘