träning gå ner i vikt Chris Christie genomgick hemlig mageoperation i februari för att gå ner i vikt

lchf gå ner i vikt snabbt Chris Christie genomgick hemlig mageoperation i februari för att gå ner i vikt

New Jersey Gov. Chris Christie, som har både skämt om sin vikt och sagt att det är en riktig oro, har i hemlighet genomgått en viktminskning i februari som experter säger kan hjälpa honom om han får motion och ser vad han äter.

Faderns fyra gick med på operationen, där ett band placerades runt magen för att begränsa mängden mat han kan äta efter att ha vunnit 50 i september, bekräftade talesman Michael Drewniak till The Associated Press på tisdag. Christie berättade New York Post, som först rapporterade operationen, att han sa att han inte var motiverad av tankar att springa till president.

kämpade med denna fråga i 20 år, berättade han för tidningen. jag handlar om att vända 50 och titta på mina barn och vill vara där för dem. har aldrig avslöjat sin vikt, men det har varit ett problem under hela sin politiska karriär. Christie sa för fyra år sedan att då tog Gov. Jon Corzine upp det i en kampanjpresentation som anklagade Christie om sin vikt för att komma ur trafikbiljetter.

Serier inklusive Jimmy Kimmel och David Letterman har också gjort det roligt. I intervjuer med Letterman, Orpah Winfrey, Barbara Walters och andra har Christie skämt om problemet och sa högtidligt att han försökte kasta pund.

Under ett februariutseende på Late Show med David Letterman tog guvernören ut en munk och sa att hans omkrets var spel för komiker.

Över sina framträdanden de närmaste dagarna blev han upprepad ombedd om sin vikt. Vid ett tillfälle sa han att han hade en plan för att kasta några pund: det lyckades eller inte, sa han, alla skulle kunna märka. nästa dag svarade han illa på kommentarer från ett tidigare Vita husläkare som sa att hon oroade sig för att han skulle dö på kontoret. Guvernören sa att Dr Connie Mariano skulle komma upp. dagar efter det, den 16 februari hade Christie operationen. Han sa att operationen varade i 40 minuter och han var hemma samma eftermiddag.

Christie, som är mitt i en återvalskampanj, nekade att säga hur mycket vikt han har förlorat sedan operationen.

vecka eller två sedan gick jag till ett stekhus och beställde en biff och åt ungefär en tredjedel av det och jag var full, berättade han för posten.

Den republikanska guvernören går för en andra term i november, men hans namn nämns ofta som en möjlig presidentkandidat.

vet att det låter galet att säga att det är litet att springa till president, men i det stora planet av saker såg det på Mary Pat och barnen och gå måste göra det för dem, även om jag inte ger mig en skit om mig själv, ‘ han sa.

Uppenbarelsen om Christie-operationen kom samma dag som MSNBC värd Mika Brzezinski bok med kommentarer från Christie hit bokhandlar.

I boken, America Food Addiction And My Own, beskriver Christie att träna fyra gånger i veckan men att inte se viktiga viktminskningar och hörselkritiker säger att hans vikt visar att han inte är diskuterade. Han pratar också om vad andra har sagt på Twitter, till exempel: GOVERNOR, VAD HAR DU FÖR FÖRFÄRD I DAG, EN STICKA SMÖR ELLER TO? någon som jag som hade så mycket framgång i mitt liv, och verkligen varit framgångsrik på allt jag försökte, för att inte lyckas på detta är otroligt avskräckande, sa han.

Cirka 160 000 magsänkande förfaranden av olika slag utförs varje år. Gastric bypass, ibland kallad magstiftning, där kirurger krymper magstorleken och omdirigerar mat till tunntarmen, är den vanligaste.

Magisk bandoperation, mest känd under varumärket Lap Band, är ett mindre invasivt och reversibelt alternativ, där en justerbar ring placeras över magen och spänns för att begränsa hur mycket mat som kan komma in.

Kandidater för gastrisk bandning måste ha ett kroppsmassindex på mellan 30 och 40 plus ett viktrelaterat medicinskt tillstånd, såsom diabetes eller högt blodtryck eller ett BMI på 40 och högre. De måste också ha försökt att gå ner i vikt genom diet och motion.

Christie, som säger att han inte har några andra betydande hälsoproblem, har pratat om att arbeta med en personlig tränare sedan han först sprang till guvernör för fyra år sedan.

du äter lämpligt och tuggar din mat, det fungerar bra, säger Dr. Christina Li, en bariatrisk läkare på Sinai Hospital i Baltimore.

Hon sa att Christie har resurser att få människor att hjälpa honom att äta rätt och få motion. Medan bandet är avtagbart, sa hon att patienterna berättas att anpassa sig till att ha det under resten av livet.

Li sa att riskerna inkluderar infektion, och att det inte fungerar för alla patienter.

Dr Jaime Ponce, som praktiserar i Dalton, Ga., Och är president för American Society for Metabolic Bariatric Surgery, sa att människor som har förfarandet, hade Christie ofta förlorat 1 till 2 pund per vecka.

Christie-proceduren utfördes av Dr. George Fielding, chef för NYU Medical Center Weight Management Program, som gjorde samma procedur för New York Jets-tränare Rex Ryan för tre år sedan.

lär dig i grund och botten hur man ska äta som en människa, sade Ryan om enheten i en intervju förra veckan med The Associated Press.

gå till McDonald eller vad som helst och ha en Big Mac, en kvart pund, en 20 bit (McNuggets) och några pommes frites och jag insåg aldrig att det var utom kontroll. Lap Band går: nej. Du kommer bara att äta detta eller så, och det tränar din kropp hur man äter rätt, sade Ryan, som sa att han har förlorat 115 pund från sin pre-kirurgivikt på 348.
träning gå ner i vikt Chris Christie genomgick hemlig mageoperation i februari för att gå ner i vikt