snabb viktminskning tips Choptank Transport diskuterar förslag till MOU

tips för att gå ner i vikt snabbt Choptank Transport diskuterar förslag till MOU

PRESTON Staden Preston lämnade nyligen ett utkast till samförståndsavtal (MOU) till Choptank Transport avseende verksamheten ‘föreslagen anslutning till stadens avloppssystem, efter viss förvirring vid ett tidigare möte om huruvida staden hade godkänt förslaget.

Enligt Preston Town Manager Stacey Pindell är MOU: s mål att inrätta ett formellt avtal mellan Choptank Transport, som ligger på 3601 Choptank Rd. I Preston och staden Preston och rensar förvirring kring kopplingen.

Kommissionens vicepresident Jerry Stallings sa att Pindell, direktör för Preston Public Works, Dale Whitley, Preston-kommissionärerna och Chris Rogers, en professionell planerare med AECOM, arbetade för att undersöka stadens avloppsvattenalternativ, arbetade för att förbereda utkastet till avtal.

Pindell sade att utkastet till överenskommelse lämnades måndagen den 22 februari till Choptank Transport och dess advokat Jesse Hammock, för granskning.

‘Minst är det en mycket bra utgångspunkt för att få en överenskommelse mellan staden och (Choptank Transport)’, sade hängmatta under den 22 februari stadens arbetssession.

Hängmatta sa att han hoppas att staden och Choptank Transport kommer att ha en slutgiltig MOU klar före måndagen den 7 mars, regelbundet möte, när kommissionen förväntas rösta på affärsförslaget ‘Att ansluta till stadens avloppssystem.

Stallings sade att planen är att få en slutgiltig kopia av MOU som är tillgänglig före mötet den 7 mars och det kommer att finnas en möjlighet för allmänheten att kommentera under mötet före kommissionärens omröstning.

Pindell sa att kopior av utkastet till avtal är tillgängliga på Preston s Town Office, beläget på 105 Back Landing Rd. I Preston.

Pindell sade att staden mottog en uppdaterad skrivelse på uppdrag av Choptank Transport måndagen den 22 februari, och begär en fullständig anslutning till stadens avloppssystem.

Under mötet den 22 februari sade Stallings att begäran om en fullständig anslutning av hela anläggningen till Preston s avloppssystem, inklusive både befintlig byggnad och expansion.

Enligt utkastet till avtal meddelade Caroline County Health Department under året Choptank Transport att dess befintliga septiska system ‘inte lämpar sig för att rymma avloppsflödena från de nya medarbetarna som kommer från de expanderade anläggningarna’.

Om Preston-kommissionärerna rösta för att Choptank Transport får en fullständig anslutning till stadens avloppssystem, kommer flera villkor som anges i memorandum att gälla, inklusive en obligatorisk kapacitetsavgift på $ 105 075, vilken Choptank Transport måste betala Preston före anslutningen till staden s avloppssystem.

Choptank Transport förväntas också betala en användningsavgift på en och en halv gånger stadsräntan, som en stor kommersiell användare, vilket motsvarar ungefär $ 4000 per kvartal och $ 16.000 per år enligt information från Prestons kommissionärer under Måndag den 25 januari, stadens arbetssession.

Per samförståndsavtalet kan priserna justeras periodiskt. Kommissionärer började diskutera en ökning av vatten och avloppspriser under mötet den 22 februari.

Under det 1: e stadsmötet, sa Rogers att Choptank Transports expansion ingår i den planerade tillväxten och kapaciteten i stadens nuvarande avloppsreningslaguner.

Choptank Transport förväntas anmäla staden 48 timmar innan den slutgiltigt ansluts till avloppssystemet och måste anmäla staden före borrning av ytterligare brunnar.

Vidare innehöll Whitley, enligt rekommendationen, en bestämmelse som kräver att Choptank Transport ska ge staden en video av anslutningsröret efter det att arbetet har slutförts, så staden kan inspektera den.

Under en onsdag den 27 januari, telefonsamtal, sa Geoff Turner, VD och koncernchef för Choptank Transport, att detta kommer att bli Choptank Transports tredje expansion under det senaste decenniet.

Turner sa att byggandet på 11.000 kvadratfot expansion började i november och det kommer att bidra till att lägga till 125 till 150 jobb till området.

I ett brev till staden, daterad fredag ​​den 10 mars, meddelade Turner expansionen och bad Preston godkänna en anslutning av verksamheten ‘expansion till stadens avloppssystem.

Turner sade i brevet att kopplingen bara skulle tjäna den nya tillägget, eftersom den befintliga anläggningen skulle fortsätta att använda affärsseptets system. I en onsdag den 27 januari, telefonsamtal, sa Turner att det nästan nya septiska systemet installerades i 2011.

Under måndagen den 25 januari, stadens arbetssession, sa Pindell att ett möte ägde rum fredagen den 10 mars 2015, som omfattade Caroline County tjänstemän, Whitley och Preston kommissionär Gary Waltemeyer.

Hon sa, under mötet, fick staden veta att Choptank Transport inte kunde ansluta sig till stadens avloppssystem och även ha ett septiskt system.

Under den 25 januari-arbetssessionen sa Turner att han inte visste att staten skulle tillåta verksamheten att bara koppla upp den utökade anläggningen till stadens avloppssystem inom en vecka efter sin 10 mars brev, och han trodde att staden var medveten om av det beslutet.

Pindell sa att sammankopplingen diskuterades vid arbetssemester måndagen den 23 mars och måndagen den 27 april innan saken togs upp till omröstning måndagen den 4 maj i ett förslag från Waltemeyer.

Mötesprotokoll för mötet den 4 maj möter indikerar att Waltemeyer väckte farhågor över hela anläggningens uppkoppling och citerar ett ‘rykt om att (Choptank Transport) inte kunde ha både septisk och stadens avloppsvatten.’

Under den 25 januari arbetssessionen sa Waltemeyer, när omröstningen togs, det var ett avtal med föreskrifter och Choptank Transport fick endast preliminärt godkännande för anslutningen.

Turner sa vid det mötet att han tyckte att staden var medveten om diskussioner som ägde rum mellan Choptank Transport och Don Wilson, chef för Caroline County Health Departments miljöhälsovdelning.

Turner sa att de konversationerna koncentrerades kring att Choptank Transport skulle behöva ansluta både befintlig anläggning och utbyggnad till stadens avloppssystem.
snabb viktminskning tips Choptank Transport diskuterar förslag till MOU