smoothie gå ner i vikt Chrissy Metz Calls

gå ner 5 kilo på en vecka Chrissy Metz Calls

Chrissy Metz rensar luften.

The This Us Us-stjärnan gjorde rubriker när det visade sig att hon kan vara avtalsmässigt skyldig att gå ner i vikt medan hon är på NBC-showet, där hon spelar Kate, som råkar vara på en viktminskningsresa. Den 36-åriga skådespelerskan visade sig senare på The Ellen DeGeneres Show, där hon tog upp spekulationen.

‘Det var inte kontrakterat, det var inte mandat att jag var tvungen att göra det, men jag visste att det skulle hända i karaktärens banan och så det var inte’ stor sak ‘, berättade Metz ET’s Katie Krause på 102,7 KIIS FM s Jingle Ball på Staples Center i Los Angeles på fredag.

RELATED: ‘Detta är oss’ Star Chrissy Metz avslöjar att hon är kär

Metz medgav att intresset kring hennes anmärkningar var lite udda och något hon inte förstod helt.

‘Det är konstigt,’ sa hon. ‘Jag tycker att det fortfarande är konstigt att folk ska vara som’ Oh, hon är den stora tjejen, åh, hon är på nätverks-tv. ‘Jag tror att det fortfarande är riktigt nytt för dem. ‘

‘Jag tycker att det är en utbildning och ju mer vi ser människor som är genomsnittliga eller plusstorlek, vi gillar det.’ Åh, det är inte läskigt, det är inte konstigt, ‘lade Metz till. ‘Men jag tror att de bara vill prata om det eftersom det inte pratade mycket om det.’

Med semesterperioden nu här betyder det att Kristus med Pearsons på This Is Us är i full gång. Även om Metz var coy om vad tittarna kan förvänta sig på tisdagens höstfinale, hade hon det här för att reta: ‘Ingen är redo för det!
smoothie gå ner i vikt Chrissy Metz Calls

RELATERADE: Chrissy Metz Talks om möjligheten att förlora vikt snabbt för ‘Detta är oss’ Roll

En sak du kan vara redo för är att Kate återkommer, igen, Beau, Toby (Chris Sullivan). ‘Familjerna går ihop för semestern och ibland vet du att mirakel händer ibland,’ har Metz antydt. ‘Människor har kanske lite förlåtelse i deras hjärta och ibland de inte. ‘

Metz antydde också, omedvetet, att hon kanske delar en scen med Milo Ventimiglia, som spelar den sena Pearson-patriarkens Jack (och vi pratar inte om urnen!).

‘Jag vet inte vad jag ska säga just nu. Jag vill inte komma i trubbel! ‘ Metz adorably admitted när hon frågade om hon hade filmat med Ventimiglia. ‘Det är en svår fråga jag kan inte svara på!’ Vi räknar det som kanske!

I en novemberintervju med TVLine talade Metz öppet om hur hennes karaktärs önskan att kasta sig i vikt har påverkat hennes livsskärm och säger att hon måste komma överens om att gå ner i vikt i det verkliga livet.

RELATERADE: ‘Detta är oss’ Star Chrissy Metz säger att hennes kontrakt har viktminskningsklausul

‘I vårt kontrakt uppgav det att det skulle vara en del av det, för att förlora vikten i karaktärens bana när hon kommer att hitta sig själv’, sa Metz. ‘Det var en vinnvinnare för mig. För att det är en sak att försöka göra det på egen hand. Men som människor är det en ego sak: Vi är mer benägna att göra någonting för någon annan. ‘

Tidigare i år pratade Metz till ET om varför hennes karaktär resonerar med så många tittare.

‘Jag tror att alla har skam om något, oavsett om det är brist på förhållande till ett barn eller kanske deras vikt eller brist på kommunikation inom sitt äktenskap’, sa hon. ‘Alla kan relatera till det eftersom vi alla har något vi ‘gillar det,’ Gud,
smoothie gå ner i vikt Chrissy Metz Calls
jag kan jobba på det eller jag önskar att jag var bättre på att göra detta. ”