recept gå ner i vikt Chattanooga Bariatrics erbjuder ReShape Non

normalt kaloriintag Chattanooga Bariatrics erbjuder ReShape Non

Chattanooga Bariatrics är en av de första i landet som erbjuder ReShape Integrated Dual Balloon System, en FDA-godkänd, första av sitt slag för icke-kirurgisk viktminskning för personer med mild till måttlig fetma. ReShape ger ett nytt alternativ för vuxna med ett BMI på 30 40 och ett relaterat hälsotillstånd som inte lyckats kosta och motionera ensam och inte vill eller inte kvalificerar sig för bariatrisk kirurgi.

‘I åratal har ett betydande gap funnits i behandlingsalternativ för fetma med begränsade effektiva terapier tillgängliga’, säger Dr. Jaime Ponce, bariatrisk kirurg, Chattanooga Bariatrics. ‘Vi ser ofta patienter som är kliniskt överviktiga och i desperat behov av medicinsk intervention för att hjälpa dem att gå ner i vikt, när kost och motion ensam har misslyckats och kirurgi inte är ett alternativ. ReShape ger denna grupp av’ in mellan ‘patienter tillgång till en icke-kirurgiskt, reversibelt alternativ för att uppmuntra nya vanor och varaktiga resultat. ‘

ReShape Dual Balloon införs i magen under en kort poliklinisk procedur, där den förblir i sex månader, tjänar som inbyggd delkontroll så att människor kan känna sig fulla och mindre hungriga. Det förändrar eller ändrar inte på något sätt den naturliga anatomin i magen. Under den här tiden och i sex månader efter borttagningen får patienterna ofta kontorsdiet och träningscoaching-sessioner och tillgång till ReShape Patient Portal, en online-resursresurs som ger verktyg och information för att hjälpa patienter att spåra viktminskning, kost och motion, och en online community där de kan interagera med varandra. är överviktiga. I juni 2013 klassificerade American Medical Association officiellt fetma som en sjukdom. Kliniskt definierad som ett Body Mass Index på mer än 30, kan fetma leda till många allvarliga hälsokomplikationer inklusive hjärtsjukdom, stroke, typ 2-diabetes och vissa typer av cancer. I den kliniska prövningen förlorade patienter upp till 72 pund på 12 månader. fram till 2024, mycket snabbare än genomsnittet av alla yrken i landet. Det betyder 2.3 miljoner nya vårdjobb och med 33 procent av sysselsättningen i Chattanooga inom hälsovårdsområdet som kommer att innebära bra jobb för kandidater från Hamilton County Schools. Framtidsklar institut som är utformade för att hjälpa till att förbereda kandidater. (klicka för mer)

Governors tar ledningen för att tillhandahålla Opioid Overdose Reversal Drug,
recept gå ner i vikt Chattanooga Bariatrics erbjuder ReShape Non
Förbättrad Drug Monitoring Programs

Senat hälsokommitté ordförande Lamar Alexander på torsdag sa, ‘Governors kommer fram med innovativa lösningar och leder kampen mot de unika problem som deras stat står inför mitt i opioiden krisen.’ Utskottet höll sin sjätte utfrågning om opioidkrisen denna kongress, att höra från guvernörerna Larry Hogan (R Md.) Och Kate Brown (D Or.). ‘Detta. (Klicka för mer)

Centrumbyggnaderna går blått för kolon cancermedvetenhet

LPN-programmet återinstallerat i Chattanooga State

Supportgrupp för kvinnor med avancerad bröst- och gynekologisk cancer börjar 15 mars

Jim Sattler ansluter Erlanger Board

Hem skadad av eld Tidig söndagsmorgon

Ett hem blev skadat av eld tidigt söndag morgon. Brandkåren Chattanooga svarade på en brand på 1416 Greenwood Road. De första ankommande brandbolagen rapporterade rök och flammor synliga från strukturen. Det tog brandpersonal från E15, E4, E5, Q10 och S1 ca 15 minuter för att få elden under kontroll. Inga skador rapporterades som. (klicka för mer)

Byt till WRUD betyder lägre priser, bättre service för vattenkunder, säger Lone Oak Utility District Commissioner

Det har varit mer än två år sedan Lone Oak Utility District avslutade sitt förhållande med Tennessee American Water Company, enligt en medlem av LOUDs kommissionskommitté. Sedan dess har bytet till Walden Ridge Utility District betydat en ‘väsentlig förbättring av förvaltningen och driften av sitt vattensystem’, säger kommissionsledamot Nancy Craig, inklusive ‘a. (klicka för mer)

FOTO: Chattanooga företag av det förflutna

Senaste Hamilton County Jail Bokningsrapport

Senaste Hamilton County Jail Bokningsrapport

Domare håller Harold Wayne Nichols On Death Row Jag har nyligen återvänt från en stat där utomhusreklam är antingen begränsad eller helt förbjuden, och jag kan säga att det är ett nöje att inte vara accosted av bilder av gnistrande advokater och sjukhusannonser samt några av de mer snygga skyltarna för ‘vuxna’ tjänster. När du kör i dessa stater inser du långsamt att dina åsikter är obebyggda. (klicka för mer)

Roy Exum: Är ateism tillfälle?

Det kommer att bli ett speciellt val i Middle Tennessee imorgon som kommer att bli värre än en druva som stampar på en vingård. Shane Reeves, en respekterad affärsman från Murfreesboro, är på republikanska sidan av omröstningen och Gayle Jordan, själv beskrivs som en ‘hippie, liberal och ateistaktivist’, är demokratens val. Hur tror du att den här kommer att vända. (klicka för mer)
recept gå ner i vikt Chattanooga Bariatrics erbjuder ReShape Non