rasa i vikt Choklad hjälper till viktminskning

träning för viktnedgång Choklad hjälper till viktminskning

TYLER, TX (KLTV) Tysk choklad kan vara utsökt, men ny forskning om hälsofördelar av choklad av tyska forskare kan vara ännu mer förtjusande. En studie utav Tyskland fann att choklad inte bara accelererar viktminskning utan även assistenter i sömnkvalitet. Med baddräktssäsongen närmar sig sig många, sparkar många kostvanor i full utrustning och det inkluderar att äta choklad. Nej, det är verkligen. ‘Mörkchoklad kan också vara mycket tillfredsställande, så det kan ofta bota en söt tand, säger Tami Lawrence, en klinisk dietist. Forskare delade volontärer mellan 19 och 67 i tre grupper. En grupp följde en låg kolhydrat diet, en annan grupp följde också en låg carb diet,
rasa i vikt Choklad hjälper till viktminskning
men tillsatte 42 gram mörk choklad per dag och en kontrollgrupp följde sin normala diet. Den låga karbogruppen förlorade vikt jämfört med kontrollgruppen. Men den låga carb-gruppen som tillsatte choklad förlorade 10 procent mer vikt och höll det längre. ‘Folk tycker inte att de måste fuska kanske när de får lite choklad’, förklarade Lawrence. De som konsumerade Choklad rapporterade också att de sov bättre och chokladdietersna hade till och med avsevärt minskat blodkolesterolhalten. Tami Lawrence sa att det är troligt på grund av en komponent som heter flavonoider i choklad. Det har visat sig hjälpa till med att vara en antioxidant, förklarade hon . Inte all choklad skapas lika, åtminstone inte hälsosam. Ett paket Oreos, trots att du smakar choklad, har inte fördelarna med en bit mörk choklad. ‘Alla saker i mått och försök alltid få den högsta procentuella kakao som du kan.’ Så innan du skär ut dessert helt , kom ihåg en chokladbit eller två kan vara precis vad du behöver för att få din strand kropp tillbaka för sommaren. Forskningen förklarade inte varför de dieters som konsumerade choklad förlorade mer vikt. Dieters i studien förbrukade 81 procent mörk choklad. Vi är berättade för högre procentandel, desto mer hälsofördelar chokladet har. SFA att möta Texas Tech i Dallas för att öppna NCAA-turneringenUppdaterad: söndag 11 mars 2018 21:51 EDT2018 03 12 01:51:00 GMTA efter att ha vunnit tre matcher om tre dagar , Lumberjacksna vet nu vem de ska spela i NCAA-turneringen. Efter att ha vunnit tre matcher på tre dagar,
rasa i vikt Choklad hjälper till viktminskning
vet Lumberjacks nu vem de ska spela i NCAA-turneringen. Ladyjacks faller i SLC-mästerskapLadyjacks faller i SLC-mästerskapet Uppdaterat: söndag mars 11 2018 3:33 PM EDT2018 03 11 19:33:09 GMTThe SFA Ladyjacks sökande efter ett NCAA-mästerskapsbud upphörde efter en 69 65 förlust för Nicholls i SLC finalen söndag eftermiddag. SFA Ladyjacks sökandet efter ett NCAA-mästerskapsbud kom till ett slut efter en 69 65 förlust för Nicholls i SLC finalen söndag afternoon.The SFA Lumberjacks har tjänat en resa till NCAA turneringen efter en 59 55 seger över Southeast Louisiana Saturday Night. SFA kommer att lära sig vem de ska spela under urvalet på söndag.