ofrivillig viktminskning Chili firar kvinnor med kurvor

viktnedgång snabbt Chili firar kvinnor med kurvor

6 april / PRNewswire / Som konsumenter fortsätter att anta hälsosammare livsstil, fortsätter Chili att erbjuda hälsosammare alternativ för sina gäster genom att lägga till nya menyalternativ till deras Guiltless Grill (R) och samarbeta med Curves (R).

Chili s var en av de första casual restaurangerna koncept att skapa en meny avsnitt Guiltless Grill ägnas åt friskare objekt 1993. Tillsammans med tillägg av fyra nya Guiltless Grill menyalternativ i februari har Chili s samarbetat med Curves, världens ledande fitnesscenter utformade speciellt för kvinnor, för att nå ut till dem som ökar en hälsosammare och mer aktiv livsstil.

Som en del av partnerskapet fick Curves medlemmar ett extra incitament för att prova de nya Guiltless Grill-menyalternativen i form av en $ 5 rabattkupong. i januari och februari

‘Vägen till en hälsosammare livsstil börjar med de val vi gör varje dag’, säger Curves grundare ‘Chili’ s förstår vårt mål att ge kvinnor verkliga lösningar som gör det möjligt för dem att göra de hälsosammare valen. Samarbete med en nationell restaurangkedja som ger lägre kalorialternativ ger våra medlemmar en chans att äta ute utan den extra stressen att söka på menyn för en måltid som matchar deras hälsosammare livsstil. ‘

Chili s kommer också att köra reklam i diane, The Curves Magazine, en kvartalsvis i klubbpublikation som är utformad för att motivera och fira andarna hos Curves-medlemmar som söker optimal hälsa, fitness,
ofrivillig viktminskning Chili firar kvinnor med kurvor
skönhet, förtroende och starka relationer.

Om Chili Grill Grill

Chili s Grill Bar är flaggskeppsmärket i Dallas, baserat på Brinker International (NYSE: EAT), en erkänd ledare i avslappnad mat. Chili s erbjuder en rolig och energisk atmosfär och en distinkt, ny blandning av grillade amerikanska favoriter på mer än 1400 platser i 27 länder och två territorier. Andra Brinker varumärken inkluderar Maggiano s Little Italy (R) och på gränsen Mexican Grill Cantina (R).

Om kurvor

Kurvor arbetar för att hjälpa kvinnor att gå ner i vikt, få muskelstyrka och aerob kapacitet, och höja metabolismen med sin banbrytande, vetenskapligt beprövade metod som slutar behovet av evig dieting. Kurvor fungerar varje större muskelgrupp med en komplett 30 minuters träning som kombinerar styrketräning och hållbar kardiovaskulär aktivitet genom säker och effektiv hydraulisk resistans. FoundersGary och
ofrivillig viktminskning Chili firar kvinnor med kurvor