mat för viktnedgång Central Texas Nyheter och Väder för Waco

träning för viktnedgång Central Texas Nyheter och Väder för Waco

AXTELL, TX (KXXV) En nyformad kylenhet arbetade i detta fall i två och en halv månad, intervjuade mer än 60 personer, och avslutade Talmadge Wayne Wood dödade en 17-årig tjej. Detektiverna sa att officerarna för 35 år sedan talade med flera personer men vissa av dem kanske inte har kommit fram eftersom de var ‘rädd för döden’ av den misstänkte. Slaget, Beth Bramlett dödades efter en fest på Trading House Lake den 8 augusti , 1982. Hennes kropp hittades på järnvägsspåret mellan hennes hem i Axtell och den misstade mördarens hem. Hon hade skott två gånger i huvudet och en gång i bröstet. Hon hade fått en åktur men var kvar på Halls Road och Willbanks Vägen eftersom föraren märkte att han inte hade tillräckligt med gas för att ta henne till Axtell. Man trodde att Bramlett hade varit på festen och hans dotter deltog i festen. Den misstänkte som dog i 2014 sattes i området av mordet genom vittnen. Enligt Sheriff Parnell McNamara, berättade ett vittne för detektivet att han såg Wood täckt av blod som kom ut ur sin bil när mordet hände. Dessutom sa han att Wood sa till sin dotter att bli av med två pistoler, en av dem var samma kaliber som användes i Bramletts mord. Han slår henne i bilen, skjuter henne, drar ut henne, kanske skjuter henne igen efter han slänger henne i diket genom järnvägsspåren. Bara ett mycket brutalt, kallblodigt, hjärtlöst brott, hjärtlösa mord på en oskyldig 17-årig gymnasieflicka som bara försöker komma hem ‘, sade McNamara. När man frågade om det skulle finnas tillräckligt med bevis för att döma honom, sa detektorer att de checkade med en tidigare åklagare och han berättade för dem att de hade tillräckligt för att han skulle bli dömd och dömd för brottet. Sheriffens kontor sade att fyra månader efter mordet hade Wood brutit in i ett hem och försökt att morda två personer men de överlevde. Han fick prov för det brottet. Detektorerna, fyra år senare, försökte Wood att carjacka en kvinnas bil på Richland Mall, ett brott som han var tvungen att betjäna i fängelse.
mat för viktnedgång Central Texas Nyheter och Väder för Waco