mat för att gå ner i vikt snabbt Chevy att återupplösa viktiga bilar 2015

viktminskning träning Chevy att återupplösa viktiga bilar 2015

När Colorado och Canyon mid-size pickups slog showrooms i höst, kommer Chevrolet och GMC ha churned ut nya generationer av varje pickup och SUV i sina lineups på cirka 15 månader.

Chevrolet fokuserar nu på bilar.

Chevy planerar att lansera nästa år för tre viktiga bilredesigner: Cruze Compact, General Motors ‘toppsäljande bil globalt, Volt plug-in hybrid, en hög profilstart som GM försöker avvärja ökad konkurrens i elektrifierade kraftledningar, och nästa generation Camaro sportbil, som borde ankomma ungefär ett år efter lanseringen av den omformade Ford Mustang.

GM kommer också sannolikt att göra en ansiktslyftning nästa år, för 16-årsåldern på Chevy Equinox och GMC Terrain. Men de populära mellanslagsspåren är inte planerade för en ny design fram till 2017, vilket gör det nästan åtta år mellan stora makeover i vad som har blivit ett cutthroat segment.

Här är Chevrolet- och GMC-höjdpunkter för 2015 17-modellåren.

Gnista: Eftersom den nuvarande versionen av den globala minicaren var en sen ankomst i USA, i mitten av 2012 kommer den att få en snabb omdesign sen i 2015 som en ’16-modell. GM förväntas utrusta luckan med en ny 1,0-liters, tre-cylindrig motor och möjligen en kontinuerligt variabel växellåda.

Sonic: Subcompact ska få en freshening i slutet av 2015 för ’16 modellår, följt två år senare med en ombyggnad för’ 18-modellen året.

Cruze: Efter en mindre modernisering av ’15-modellen som ska släppas i höst bör produktionen av nästa generations Chevys mest sålda bil börja i slutet av 2015 som en’ 16-modell. Den kommer att bli den första bilen som byggdes på en ny, lättare global kompakt plattform, kod med namnet D2XX, som också kommer att stödja Buick Verano, Opel Astra, Chevy Equinox och andra fordon. Cruze s drivsystem bör innehålla motoralternativ som kommer att finnas tillgänglig i den kinesiska versionen, vilket beror på ut i slutet av 2014: en 1,5-liters, 4-cylindrig basmotor, tillsammans med en 1,4-liters turbo. Den kinesiska versionen, som presenterades av GM i april, ger en bra förhandsgranskning av Cruzees generella form: en evolutionär designändring, med en mer rundad framsida med djupare galler, brant rakad vindruta och snabbback taklinje.

GM: s beslut att sälja Trax Small Crossover i Förenta staterna gör det osannolikt att Chevy kommer att erbjuda en hatchback-version av Cruze. En coupe är en långsiktig möjlighet.

Malibu: Efter en snabb spårningsteknik för 14-årsåldern är den medelstora sedan i linje för en redesign i mitten av 2016 som en ’17-modell.

SS: Inga större revisioner planeras för prestationssedan, som lanserades i slutet av 2013. Den byggda bilens slutmodell år kommer förmodligen att vara 2017, efter att GM slutar produktion på kontinenten. Tomten kan fyllas med en SS-version av impalaen.

Impala: En förfriskning av den nuvarande stora sedan som introducerades våren 2013, vann inte färdig förrän minst 2016. GM överväger en SS-prestandamodell som ersätter SS

märkskylt före 2017. Endast flottan Impala Limited, den tidigare generationsbilen, kommer att förbli i produktion fram till 2016.

Från och med fjärde kvartalet planerar GM att erbjuda en ’15-modell av den stora sedan som går på bensin och komprimerad naturgas.

Volt: Produktionen av den omformade pluggen i hybrid är planerad under andra halvåret 2015 som en ’16-modell. GM kommer att lägga till en femte plats och sänka den till en 1,0-liters, tre-cylindrig motor,
mat för att gå ner i vikt snabbt Chevy att återupplösa viktiga bilar 2015
från 1,4 liter. Det skulle hjälpa till att öka uppskattat 380 mil totalintervall, men 38 mils elektriska sortiment förväntas öka endast blygsamt. Designändringar förväntas vara subtila.

Reuters rapporterade i april att GM också utvecklar en lägre prisversion av Volt som skulle ha ett mindre batteri och kortare körområde.

Camaro: Produktionen av nästa generation av sportbilen är planerad att börja under andra halvåret 2015 som en 16-modell. Den flyttar till GM: s Alpha-plattform, som går med i Cadillac CTS och ATS, och kommer att vara lite längre.

Eftersom bilen kunde kasta flera hundra pund på den nya arkitekturen kunde GM erbjuda en bred meny med motorval, från den 272 hk 2.0 liters turbo som används i Cadillac ATS och CTS till den 6,2 liter V 8 som används i ’14 Corvette. Den befintliga 3,6 liter V 6 kan förbli basmotorn.

Corvette: Racetrack-orienterad Z06 säljs i början av 2015.

Equinox / Terrain: GM kommer att fräscha de populära mellanstorlekarna med mid-2015-ansiktslyftor och interiörförbättringar för ’16-modellen’. Men en redesign väntar fram till våren 2017, förmodligen för ’18-modellåret, vilket är senare än många industrin insiders hade förväntat sig.

Nästa generation kommer att flytta till den kompakta D2XX-plattformen, vilket innebär att fordonen kommer att krympa något och gå ner i vikt. GM: s 2,5-liters, fyrcylindriga motor, som debuterades 2013 och används i Chevy Malibu, är kandidat till basmotorn. En hybrid är sannolikt vid någon tidpunkt under nästa generation.

Traverse / Acadia: De stora crossovers, freshened för 2013 års modellår, kommer att få efterlängtade redesign, men på förskjutna scheman. Produktionen av nästa gen Acadia är planerad att starta våren 2016 som en ’17 modell. Traverse redesignen väntar tills tidigt’ 17.

Tahoe / Suburban / Yukon / Yukon XL: Chefer har lovat att göra ständiga förbättringar av GM: s nyligen lanserade SUV. Förändringarna kommer sannolikt att komma i drivlinan, där tillägget av en 10-hastighetsöverföring på åtminstone vissa modeller är sannolikt av 2017. Under 16-årsåldern kommer GM att lägga till högre trim, 6,2 liter motormodeller, som är en homegrown 8-växlad automatisk växellåda som först används i 15 Corvette-modeller.

Colorado / Canyon: De mittenstora pickupen rullar ut i slutet av hösten som ’15 modeller, följt ett år senare genom tillsats av en 2,8-liters fyrcylindrig turbodiesel. En ZR2-vägsvariant, som skulle fungera som en Ford F 150 SVT Raptor fighter, kunde komma fram så tidigt som ’16 modellåret.

Silverado / Sierra 1500: GM nästa år kommer att lägga sin 8-växlad växellåda till några 6,2 liter motormodeller, som Sierra Denali. En 10-hastighet, som nu under utveckling, bör börja rulla över pickup lineupen från och med 2017.

Andra drivaggregatförbättringar förväntas genom den aktuella lastbilens livscykel, inklusive den starka möjligheten till en dieselmotor, och möjligen ett turboladdat erbjudande.

GM är sannolikt senast 2016 för att uppdatera Silverado, som har blivit lindrad som för konservativ. Men en nästa genvagnsplattform är inte förväntad till andra halvåret 2018, vilket ger GM en viss tid för att bestämma om det ska matcha Ford med en aluminiumintensiv omkonstruktion eller att göra mindre omfattande användning av lättviktsmaterialet.
mat för att gå ner i vikt snabbt Chevy att återupplösa viktiga bilar 2015